Kaupunkiympäristö

Helsingin Kaupunginteatteri hyödynsi pilari-mainoslaitetta kampanjassaan

 

Helsingin Kaupunginteatteri nosti uuden Kinky Boots-musikaalinsa ihmisten tietoisuuteen tuomalla punaiset saappaat osaksi katukuvaa. Mainosvälineeksi valikoitui näyttävä pilari. Kampanjan tavoitteena oli saada uusi musikaali pääkaupunkiseutulaisten tietoisuuteen.

 

Asiakas: Helsingin Kaupungin teatteri

Kampanja-aika: 30.4.-13.5.2018

 

Helsingin Kaupunginteatteri nosti uuden Kinky Boots -musikaalinsa ihmisten tietoisuuteen tuomalla punaiset saappaat osaksi katukuvaa. Musikaali juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista. Mainokset herättivät huomion yksinkertaisuudellaan. Suuret korkokengät valkoisella pohjalla nähtiin jo kaukaa. Salaperäisyyttä huokuva mainos antoi katsojille vain minimalistisesti tietoa.

Kinky Boots säihkyi pilareissamme keväällä 2018 ja nostatti mielenkiintoa musikaalia kohtaan. Lisäksi kampanja näkyi Musiikkitalon The Fame-näytöllä ja juuri ennen ensi-iltaa myös Downtown Digital -näytöillä.

Kampanjan tavoitteena oli saada uusi musikaali pääkaupunkiseutulaisten tietoisuuteen ja näyttämölle 50 % täyttöaste ennen ensi-iltaa. Täyttöastetavoite toteutui ja uusi musikaali tunnettiin hyvin. Palaute kampanjasta oli erittäin positiivista ja noin 100 000 katsojaa kävi katsomassa musikaalin.

 

"Yhteistyö Clear Channelin kanssa oli sujuvaa ja helppoa. Toivomuksiamme otettiin huomioon, ja uusia tapoja toteuttaa kampanjointia ehdotettiin aktiivisesti."

Olli Eljaala, Markkinointipäällikkö, Helsingin Kaupunginteatteri

 

Mainospilarit tavoittavat

Mainospilarit ovat edelleen tehokas keino tavoittaa asiakkaat. Pilarimme näkyvät vahvasti katukuvassa Helsingin vilkkaimmilla paikoilla, lähellä kuluttajaa ja ostopäätöstä. Lisäksi pilarit ovat osa viihtyisää kaupunkikuvaa. Suuren kokonsa ja taustavalaistujen pintojen ansiosta pilarit erottuvat hyvin katujen varsilla.

Mainospilarit mahdollistavat myös upeita erikoistoteutuksia, joissa vain mielikuvitus on luovan ratkaisun rajana. Pilarilla voi viestiä kolmeen eri suuntaan samanaikaisesti ja käyttää jopa kolmea eri materiaalia.

Katso, miten Lidlin Paistopiste-kampanjassa hyödynnettiin pilaria erikoistoteutuksena.

Tutustu Kaupunkiympäristö-tuotteisiin 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Kaupunkiympäristö - lue asiakastarinoita

Foodora houkutteli tamperelaisia tilausruuan pariin

Kaupunkiympäristö

Foodora houkutteli tamperelaisia tilausruuan pariin

Maaliskuussa 2020 Foodora houkutteli tamperelaisia tilausruuan pariin hyperlokaaleilla...
Lue lisää
Pikkujätin kampanjassa hyödynnettiin ohjelmallista ostamista

Kaupunkiympäristö

Pikkujätin kampanjassa hyödynnettiin ohjelmallista ostamista

Clear Channel lanseerasi viime vuoden lopulla ulkomainonnan ohjelmallisen ostamisen, jonka...
Lue lisää
FOX YHDISTI ULKOMAINONNAN VAIKUTTAVAAN MARKKINOINTITEMPAUKSEENSA

Kaupunkiympäristö

FOX YHDISTI ULKOMAINONNAN VAIKUTTAVAAN MARKKINOINTITEMPAUKSEENSA

Vaikka ulkomainonta on tehokas mainoskeino jo sellaisenaan, sen merkitystä muiden kampanjoiden...
Lue lisää