Clear Channel työpaikkana

Haluamme olla media-alan reiluin toimija. Pyrimme edistämään oikeudenmukaisuutta työympäristössämme sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.


Arvomme: eteenpäin katsominen, vapaus, lupausten pitäminen, joustavuus oikeudenmukaisuus ja nopeus näkyvät päivittäisessä arjessamme, yhteisessä toiminnassamme sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Arvostamme ammattimaisuutta, intohimoa, aitoutta ja itsevarmuutta. Asiakaskeskeisyys on meille todella tärkeää ja meidän pitää voida luottaa toisiimme joka tilanteessa. 

Katso videot arvoistamme henkilöstömme silmin »

Clear Channel Suomi Oy on digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä. Tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön. Visionamme on olla innovatiivisin ja menestyksekäs tietoa hyödyntävä mediayhtiö.

Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Clear Channel Suomi Oy kuuluu Clear Channel Europe -yksikköön, joka on osa johtavaa ja globaalia ulkomainoskonsernia, Clear Channel Outdoor Holdingsia (NYSE: CCO).

Lue Clear Channelista yrityksenä »

Haluaisitko työskennellä ulkomainonnan näköalapaikalla? Tarjoamme innovatiivisen työympäristön, ja etsimme jatkuvasti ammattitaitoisten kollegoidemme joukkoon uusia lahjakkaita lupauksia.


Tutustu meihin urasivuillamme »

 

Harjoittelu Clear Channelilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua mediatoimialaan ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Lue alta lisää harjoittelusta Clear Channelilla:

Harjoittelijaksi Clear Channelille

 

Arvomme

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-05.jpg
Eteenpäin katsominen
Sanaa kiirii nopeasti toimialallamme. Uutisnälkä tulevaisuuden suhteen kasvaa ja sen merkitys asiakkaillemme on suuri. Emme vain puhu siitä, mitä on tulossa − haluamme olla se mitä on tulossa. Investoimalla paljon tutkimukseen, toimialanäkemykseen ja kehittämiseen ja kontaktien mittaamiseen sekä kehittämällä digitaalista verkostoamme pidämme katseen vakaasti tulevaisuudessa.
https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-02.jpg

Vapaus
Uskomme, että yrittäjähenkinen toimintatapa, eli kiinnostus saada aikaan jotain suurempaa, johtaa vahvoihin paikallisiin brändeihin. Sisäisesti Clear Channelilla tämä tarkoittaa paikallisen kulttuurin ilmaisemista ilman keskitetyn liiketoiminnan tarkkoja rajoitteita. Konsernimme rakenne vapauttaa paikalliset toimijat loistamaan omilla vahvuuksillaan.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-07.jpg

Lupausten pitäminen
Kukaan ei pidä lupauksiaan kuten Clear Channel. Suoraselkäisyytemme on asia, joka yhdistää meitä ryhmänä. Lupausten pitäminen on henkilökohtaista sitoutumista jokaiselle meistä, jotta voimme rakentaa liiketoimintaamme ja kehittää vakaita asiakassuhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teemme sen, minkä lupaamme ja lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-04.jpg

Joustavuus
Emme ole ’apteekin hyllyltä’ -yritys. Emme usko täysin eri mainostajien ja kehityskumppanien tahtovan identtisiä ratkaisuja. Markkinat vaativat kodin ulkopuoliselta mainonnalta räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin ja kohderyhmiin, käsin poimituilla lokaatioilla ja oivaltavalla luovuudella höystettynä. Tällä mittarilla olemme markkinaa edellä. Ja aiomme pysyä siellä.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-06.jpg

Oikeudenmukaisuus
Kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja haluamme ylläpitää ympäristöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon lisäksi haluamme edistää oikeudenmukaisuutta työympäristössä sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-03.jpg

Nopeus
Tavoitteenamme on palvella sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaitamme viivyttelemättä ja laadukkaasti sovittuja aikatauluja kunnioittaen.

Katso videot arvoistamme työntekijöidemme silmin:

Työntekijöiden näkemyksiä Clear Channelista

Yrityksessämme on korkea halu pitää huolta työntekijöistä sekä vaalia tasa-arvoista kulttuuria. Tutkimme säännöllisesti, kuinka olemme onnistuneet työyhteisönä ja miten voisimme kehittää toimintaamme edelleen. Alla on muutamia otteita yrityksemme Fairness-kyselystä vuodelta 2021 (vastausprosentti 100 %, 58 vastaajaa).https://info.clearchannel.fi/hubfs/Fairness-kyselyn%20tulokset-02.png

9/10 työntekijöistämme suosittelisi Clear Channelia työnantajana

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Fairness-kyselyn%20tulokset-03.png

9/10 työntekijöistämme kokee voivansa olla oma itsensä töissä. 

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Ty%C3%B6ntekij%C3%A4t-05.png

9/10 työntekijöistämme kokee, että tiimissä autetaan toinen toisiaan silloinkin, kun se tarkoittaa jonkin sellaisen tekemistä, mitä he eivät tavallisesti tee.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Fairness-kyselyn%20tulokset-04.png

9/10 työntekijöistämme kokee saavansa sopivasti vapautta ja itsenäisyyttä saavuttaakseen tavoitteet. 

Tutustu uratarinoihin

Kollaasi töihin meille

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi