Ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallisesti ostettava ulkomainosverkostomme on yksi markkinoiden laajimmista sekä räätälöitävissä ketterästi erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin. Ulkomainonnan ohjelmallinen ostaminen toimii samalla tavoin kuin muukin ohjelmallinen ostaminen. Laajan tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme myös suunnittelutyöhön apua ohjelmallisesti ostaville asiakkaille.

Ota yhteyttä » 

Ulkomainonnan ohjelmallinen ostaminen mahdollistaa saumattoman yhdistämisen muuhun digimainontaan ja tehostaa monikanavaisten kampanjoiden suunnittelua.

Ohjelmallisen ostamisen järjestelmiä hyödyntämällä eri mediat ovat ostettavissa samasta paikasta. Kampanja voidaan suunnitella tehokkaasti siten, että se jatkuu online-ympäristöstä offline-ympäristöön seuraten asiakasta koko asiakaspolun ajan. Siten ulkomainonnalla voidaan tukea ja vahvistaa online-näkyvyyttä sekä varmistaa, että brändi pysyy asiakkaan mielessä.

 

Onko ohjelmallinen ostaminen täysin uusi aihe tai termit eivät ole ennestään tuttuja? Tutustu ohjelmallisen ostamisen perusteet-sivustoomme »


 

5 syytä valita ulkomainonnan ohjelmallinen ostaminen

123-02 Reaaliaikaista aineistonhallintaa

Ohjelmallinen ostaminen tuo mainostajalle mahdollisuuden hallita aineistoja sekä kampanjaa reaaliaikaisesti, mikä on tärkeä etu nopeasykkeisessä työympäristössä. Voit muokata kampanjan kestoa tai tehdä muutoksia aineistoihin kampanjan ollessa käynnissä – sinulla on valta hallita kampanjaa.

 

KustannusKampanjabudjetin toimivaa käyttöä

Reaaliaikaisen kampanjan hallinnan myötä kampanjabudjetin käyttäminen on joustavampaa. Voit muokata budjettia tai mainospintoja tarpeen vaatiessa – esimerkiksi tilanteessa, jossa tietyn alueen mainonnan huomataan toimivan todella tehokkaasti, voidaan pintojen määrää kasvattaa.

 

123-03 Tehokasta kampanjasuunnittelua

Digitaalisuuden tarjoama ajantasaisuus yhdistettynä yhden alustan periaatteeseen säästää valtavasti aikaa. Voit seurata kampanjan tuloksia DSP-alustan kautta ja reagoida välittömästi muutoksiin ilman odottelua.

 

KohdennusSopii kaikenkokoisille budjeteille

Ulkomainonnan ohjelmallinen ostaminen antaa sinulle mahdollisuuden määrittää, millä budjetilla haluat ostaa inventaariamme. Voit valita esimerkiksi vain muutaman pinnan halutulta alueelta tai suunnitella valtakunnallisen kampanjan. Valittujen pintojen muokkaaminen ja vaihtaminen onnistuu myös käden käänteessä. 

 

Haluatko tutustua ohjelmallisen ostamisen case-esimerkkeihin?
Tutustu esimerkiksi pysäköintisovellus Moovyn kampanjaan, jossa mainonnasta saatiin entistä nopeampaa, digitaalisempaa ja tehokkaampaa »

tai Pelastusarmeijan pro bono -kampanjaan, joka toteutettiin ohjelmallisesti »

 

Ohjelmallisesti ostettava inventaari

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Kansiot/Tsekatut%20k%C3%A4yt%C3%B6ss%C3%A4/2023_38_Alepa_DD_upari.jpg

Portrait

Näy kaupunkien vilkkaimmilla paikoilla sekä kauppakeskuksissa ostopolun tärkeimmällä hetkellä.

Portrait-verkostosta ohjelmallisesti ostettavissa ovat City Digital -tuotteet sekä kauppakeskukset.

Lue lisää »

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Kansiot/Tsekatut%20k%C3%A4yt%C3%B6ss%C3%A4/2023%20Kotipizza%20verkkosivu.jpg

Big Screen

Kohtaa kuluttajat rauhallisessa mediaympäristössä – teiden varsilla Panorama-verkoston avulla.

Lue lisää »

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Kansiot/Tsekatut%20k%C3%A4yt%C3%B6ss%C3%A4/Pepsi_The%20Wall_uutiskirje.jpg

Signature

Valtavat Signature-pintamme tarjoavat ainutlaatuisen estradin brändimainonnalle suurten yleisöjen edessä.

Lue lisää »

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Kansiot/Tsekatut%20k%C3%A4yt%C3%B6ss%C3%A4/lumene_departureswall_airport_finland_2023.jpg

Travel Hubs

Tavoita ostovoimainen yleisö ja B2B-päättäjät lentoaseman ympäristössä.

Lue lisää »

Ohjelmallisessa ostamisessa sinua auttaa

Vaikka ohjelmallisessa ostamisessa ostaminen tapahtuu DSP-alustan kautta, saat meiltä apua onnistuneen kampanjan luontiin. Jos suunnitelmissasi on esimerkiksi dynaaminen kampanja, johon tarvitset apua tai haluat räätälöidä kampanjaa, onnistuu tämäkin ohjelmallisesti ostaessa asiantuntijoidemme avulla.

Asiakastuki

Emma Salminen

Emma Salminen
CAMPAIGN PLANNER, PROGRAMMATIC

Tekninen tuki

Valeriy-png

Valeriy Neznakhin
PROGRAMMATIC CONSULTANT

Myynti

Tuukka pyöreä-1

Tuukka Koistinen
ACCOUNT MANAGER