Arvomme

 

 

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-05.jpg

Eteenpäin katsominen

Sanaa kiirii nopeasti toimialallamme. Uutisnälkä tulevaisuuden suhteen kasvaa ja sen merkitys asiakkaillemme on suuri. Emme vain puhu siitä, mitä on tulossa − haluamme olla se mitä on tulossa. Investoimalla paljon tutkimukseen, toimialanäkemykseen ja kehittämiseen ja kontaktien mittaamiseen sekä kehittämällä digitaalista verkostoamme pidämme katseen vakaasti tulevaisuudessa.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-02.jpg

Vapaus

Uskomme, että yrittäjähenkinen toimintatapa, eli kiinnostus saada aikaan jotain suurempaa, johtaa vahvoihin paikallisiin brändeihin. Sisäisesti Clear Channelilla tämä tarkoittaa paikallisen kulttuurin ilmaisemista ilman keskitetyn liiketoiminnan tarkkoja rajoitteita. Konsernimme rakenne vapauttaa paikalliset toimijat loistamaan omilla vahvuuksillaan.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-07.jpg

Lupausten pitäminen

Kukaan ei pidä lupauksiaan kuten Clear Channel. Suoraselkäisyytemme on asia, joka yhdistää meitä ryhmänä. Lupausten pitäminen on henkilökohtaista sitoutumista jokaiselle meistä, jotta voimme rakentaa liiketoimintaamme ja kehittää vakaita asiakassuhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teemme sen, minkä lupaamme ja lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-04.jpg

Joustavuus

Emme ole ’apteekin hyllyltä’ -yritys. Emme usko täysin eri mainostajien ja kehityskumppanien tahtovan identtisiä ratkaisuja. Markkinat vaativat kodin ulkopuoliselta mainonnalta räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin ja kohderyhmiin, käsin poimituilla lokaatioilla ja oivaltavalla luovuudella höystettynä. Tällä mittarilla olemme markkinaa edellä. Ja aiomme pysyä siellä.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-06.jpg

Oikeudenmukaisuus

Kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja haluamme ylläpitää ympäristöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon lisäksi haluamme edistää oikeudenmukaisuutta työympäristössä sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-03.jpg

Nopeus

Tavoitteenamme on palvella sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaitamme viivyttelemättä ja laadukkaasti sovittuja aikatauluja kunnioittaen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi