Kumppanimme

Kumppanuudessa ja yhteystyössä on voimaa. Toimintamme perustuu vahvasti kumppanuuksiin ja haemmekin jatkuvasti uusia kumppaneita yhteistyöhön kanssamme. Clear Channelilla on sekä liiketoimintakumppaneita että yhteistyökumppaneita, joiden kanssa yhteistyö on monipuolista ja antoisaa. Olemme luotettava kumppani ja tunnettu joustavasta tavastamme toimia.

Erilaiset yhteistyökumppanuudet ovat meille myös tärkeä keino osallistua meitä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden kehittämiseen, kuten kaupunkikulttuurin elävöittämiseen. Yhteistä kumppaneillemme on, että ne tuovat elämyksiä, helpotusta ja hyvinvointia ihmisten arkeen. 

Joustavaa liiketoimintakumppanuutta ja yhteisiä tavoitteita

Clear Channelilla on laaja joukko erilaisia liiketoiminta- ja sopimuskumppaneita. Näitä ovat esimerkiksi kauppakeskukset, kaupungit ja kunnat, kiinteistörahastot, yksityiset maanomistajat, liikenneterminaalien omistajat, kuten Finavia/Helsinki-Vantaan lentoasema, Helsingin Satamat ja VR. Meille kumppanuus on yhteisten tavoitteiden jakamista sekä lisäarvon luomista kumppanillemme sekä heidän liiketoiminnalleen.

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi