Vähennämme ympäristövaikutuksia planeettamme hyväksi

Blue-Background

Untitled-1-06

Hiilineutraali tulevaisuutemme

Olemme sitoutuneet hiilidioksidipäästöjen nollatasoon vuoteen 2030 mennessä scope 1- ja 2 -päästöissä ja vuoteen 2045 mennessä scope 3 -päästöissä. Clear Channel Europe on aktiivisesti mukana matkallamme kohti hiilineutraalia tulevaisuuttamme. Esimerkiksi käyttämämme sähkö on täysin peräisin uusiutuvista energianlähteistä ilman ydinvoimaa. Kestävä kehitys on olennainen osa toimintaamme – tuemme toimialaamme, mainostajiamme, kuntia ja liikekumppaneitamme saavuttamaan ympäristötavoitteet.

Untitled-1-02

Energiankulutuksen vähentäminen

Osana etenemistämme kohti hiilidioksidipäästötöntä tulevaisuutta teemme toimenpiteitä ja investoimme teknologioihin, jotka vähentävät energiankulutustamme. Korvaamme esimerkiksi loisteputkivalaistusta mittatilaustyönä valmistetuilla LED-vaihtoehdoilla, vähennämme digitaalisten mainosten näyttötunteja ja asennamme energiatehokkaampia digitaalisia näyttöjä.

Untitled-1-03

Energiatehokas laiteteknologia

Olemme pitkään investoineet moderniin ja energiatehokkaaseen teknologiaan. Mainoslaitteissamme on käytössä kirkkaussensori, joka säätelee valovoiman tehoa ympäristön kirkkauden mukaan. Sensorin ansioista laitteiden maksimitehosta hyödynnetään vain murto-osa, mikä tarkoittaa pientä energiankulutusta etenkin pilvisen sään ja pimeän aikana.

Kestävän kehityksen sitoumuksemme

 

Meidän toimintamme ympäristöön liittyvissä asioissa on tavoitteellista, ja ympäristöasiat pyritään ottamaan huomioon niissä toiminnoissa, joissa ympäristövaikutukset on suurimpia. Tätä työtä tukee ISO-sertifioitu ympäristöjohtamisjärjestelmä.

Vuodesta 2021 lähtien Clear Channel Outdoor Holdings on sitoutunut YK:n Global Compact -yritysvastuualoitteeseen ja sen periaatteisiin ihmisoikeuksien, työn, ympäristön ja korruption torjunnan aloilla.

ESG-raporttimme »

Keskeiset ympäristötavoitteemme, toimenpiteemme ja saavutuksemme

Tavoitteena päästöjen minimointi Clear Channelin omassa toiminnassa ja alihankintaketjussa