Clear Channel yrityksenä

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan mainosverkoston mainostajien käyttöön.

Clear Channel yrityksenä

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön.

Clear Channel työpaikkana

Haluaisitko työskennellä ulkomainonnan näköalapaikalla?

Meillä Clear Channelilla työskentelee iso joukko eri alojen ammattilaisia useissa eri tiimeissä ja erilaisissa tehtävissä. Yhteistä meille kaikille on palo tehdä Suomen digitaalisinta ulkomainontaa yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on tekoja ja esimerkillistä yritystoimintaa, johon sisältyy niin taloudellinen vastuu, sosiaalinen vastuu kuin ympäristövastuu. Miten vastuullisuus näkyy Clear Channelilla ja millaisia ovat meidän vastuullisuus tekomme?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi