Clear Channel yrityksenä

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan mainosverkoston mainostajien käyttöön.

Clear Channel yrityksenä

Clear Channel tarjoaa käyttöösi valtakunnallisesti tavoittavan mainosverkoston sekä monipuoliset ja näyttävät mainospinnat. Tavoitamme suuret yleisöt tehokkaasti ja nopeasti. Vastaavasti mahdollistamme myös tarkkaan kohdennetut kampanjat pienemmälle kohderyhmälle.

Clear Channel työpaikkana

Haluamme olla media-alan reiluin toimija. Pyrimme edistämään oikeudenmukaisuutta työympäristössämme sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Panostamme tasa-arvoiseen ja positiiviseen työilmapiiriin sekä henkilökunnan hyvinvointiin. 

Vastuullisuus

Clear Channelin olemassaolon tarkoitus on kaksiosainen: Platform for Brands and Platform for Good. Toteutamme mainostajien mediatavoitteet samalla, kun vaikutamme positiivisesti ympäröivään maailmaan. Molemmat alueet ovat yhtä tärkeitä ja liittyvät oleellisesti toisiinsa – emme voi tehdä toista tekemättä toista. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi