Paikallisratkaisut

Ainacomin dynaaminen kampanja toi suuren huomioarvon halutussa kohderyhmässä

AinaCom toteutti dynaamisen kampanjan, jossa Ainacomin viesti päivittyi reaaliaikaisesti kampanjaspottiin.

Kampanjan yksilöllisesti räätälöidyissä ja päivitettävissä viesteissä puhuteltiin sukunimellä ja yrityksen nimellä kampanjan kohdeyritysten johtoa. Kampanjan ideana oli herättää työntekijöiden huomio yritysten toimipisteiden lähialueilla ja työmatkareiteillä. Tavoitteena oli lanseerata uusi tuote, kasvattaa myyntiä, saada lisää asiakaskontakteja ja helpottaa asiakkaiden kanssa toimimista.

Kampanjatoteutuksessa AinaCom hyödynsi digitaalisen ulkomainonnan mahdollisuuksia innovatiivisella tavalla. Laatuaan ensimmäinen B2B-yleisölle kohdennettu dynaaminen ulkomainontakampanja toteutettiin yhteistyössä AinaComin, Clear Channelin ja Inuitsin kanssa.

Kampanja on näkynyt Clear Channelin digitaalisilla mainospinnoilla Helsingin keskustassa ja kauppakeskuksissa sekä Helsingin, Vantaan ja Turun isoissa Panorama-näytöissä. Kampanjan kautta AinaCom tavoitti valtavan määrän kontakteja kustannustehokkaasti ja samalla räätälöidyillä viesteillä.

Tämän päivän vaikuttavimmat mainoskampanjat syntyvät kun hyödynnetään digitaalisen ulkomainonnan hyötyjä, kuten reaaliaikaisesti päivittyviä spotteja, liikkuvan kuvan huomioarvoa tai räätälöityjä viestejä eri vuorokauden- tai viikonaikoina. Digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijänä Clear Channel tarjoaa mainostajalle mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmä vaikuttavalla ja luovalla tavalla. Clear Channel tarjoaa valtavan kontaktimäärän kustannustehokkaasti ja asiakkaan kampanjalle positiivista huomioarvoa. Palvelemme sekä valtakunnallisia toimijoita että paikallisia mainostajia innovatiivisesti ja tehokkaasti.

Tutustu paikallisratkaisuihin

Paikallisratkaisut - lue asiakastarinoita

Unfold Finlayson herätti huomiota Tampereen katukuvassa

Paikallisratkaisut

Unfold Finlayson herätti huomiota Tampereen katukuvassa

Unfold Finlaysonin seikkailumieltä ja arvoitusta herättävät ulkomainokset herättivät kaduilla...
Lue lisää
Telia kutsui yritykset tukemaan pienyrittäjiä

Paikallisratkaisut

Telia kutsui yritykset tukemaan pienyrittäjiä

Maalis-huhtikuun 2020 vaihteessa olimme mukana tukemassa Telian #yhdessä-kampanjaa, jossa haluttiin...
Lue lisää
Foodora houkutteli tamperelaisia tilausruuan pariin

Paikallisratkaisut

Foodora houkutteli tamperelaisia tilausruuan pariin

Maaliskuussa 2020 Foodora houkutteli tamperelaisia tilausruuan pariin hyperlokaaleilla...
Lue lisää