19.8.2022 | Yhteistyö, Vastuullisuus

Clear Channel Jälleen Suomen Vahvimpien Joukkoon

Voimme ylpeänä kertoa, että Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka myönnetään ainoastaan parhaista parhaille. Suomen Vahvimmat on Suomen Asiakastieto Oy:n myöntämä ja omistama rekisteröity tavaramerkki - merkki, jota kannamme suurella ylpeydellä.

 

Suomen Punainen Risti_Panorama_3

kEnelle sertifikaatti myönnetään?

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin saa:

  • Yritys, joka luo voimaa tulevaisuuden talouselämään
  • Yritys, jonka kanssa asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut sidosryhmät voivat luottaa, että yhteistyö on kestävällä pohjalla.
  • Yritys, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna.

Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Vain 12 % yrityksistä täyttää sertifikaatin kriteerit.

Clear channel ja taloudellinen vastuullisuus

Kaikki tekemisemme kiteytyy konsernimme sloganiin Creating the future of media. Tämä sertifikaatti on meille tärkeä, sillä haluamme luoda voimaa tulevaisuuden talouselämään. Haluamme olla edelläkävijä ja asiantuntija digitaalisessa ulkomainonnassa ja tarjota modernin sekä kattavan verkoston mainostajien käyttöön.

Vaikka olemme osa globaalia konsernia, maksamme meille kuuluvat verot Suomeen ja vuokranmaksajan asemassa tuemme merkittävästi esimerkiksi Helsingin satamia ja Helsinki-Vantaan lentoasemaa, jotka ovat tärkeä osa koko valtion taloudellista toimivuutta.

Olemme määritelleet selkeät ja olennaiset vastuullisuusteemat sekä asettaneet niille pitkän aikavälin tavoitteet. Meillä on vahva arvopohja, jolta ponnistamme vastuullisuustyön kehittämisessä. Olemme aktiivisesti mukana yhteiskunnan ja asiakkaiden kestävän toiminnan tukemisessa, kuten esimerkiksi Smart City -teeman alla kulkevien ratkaisujen kautta.

 

>> Tutustu Smart City

Kiitos kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille, sidosryhmille ja henkilöstölle, kun olette kanssamme rakentamassa digitaalisinta ulkomainontaa!

 

OTA YHTEYTTÄ