Paikallisratkaisut — tavoita ihmiset tehokkaasti paikallisella mainonnalla

K-Citymarket_JT_3 muokattu

Alueellisella ulkomainonnalla kasvatat myyntiä nopeasti ja tehokkaasti. Clear Channelin ulkomainosratkaisuilla tavoitat uudet ja nykyiset asiakkaasi lähellä yritystäsi ja ohjaat heidät tehokkaasti suoraan luoksesi.

Autamme sinua kasvattamaan yrityksesi tunnettuutta sekä tavoittamaan haluamasi kohderyhmät. Voit ostaa meiltä kustannustehokkaasti pitkäkestoista näkyvyyttä tai vastaavasti voit rakentaa lyhytkestoisia, taktisempia kampanjoita.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Mets%C3%A4lehti_JT_2-2.jpg

Uusi mainostaja

Hei uusi mainostaja. Oletko tutustumassa ulkomainontaan ensi kertaa? Kaipaako yrityksesi paikallista näkyvyyttä? Tavoitteletko uusia asiakkaita vai haluatko aktivoida vakiintuneita asiakkaita? Meiltä löytyy räätälöity ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

Lue lisää

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Neste-K_JT_1.jpg

Paikallisnäkyvyys

Tavoita alueesi ihmiset ja ohjaa heidät luoksesi paikallisella ulkomainonnalla. Käytössäsi on laadukkaimmat ja tavoittavimmat staattiset sekä digitaaliset mainospinnat ympäri Suomen.

Lue lisää

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Finnair_The%20Wall_3.jpg

Pitkäaikainen näkyvyys

Haluatko tehdä brändistäsi tunnetun, ikonisen ja voimakkaan? Isoilla digitaalisilla pinnoilla mainostaminen on tehokas keino tavoittaa kuluttajat ja kasvattaa yrityksesi tunnettuutta.

Lue lisää

https://info.clearchannel.fi/hubfs/oatly-adshel-3-1-2560x1440-c-default.jpg

Taktinen mainonta

Tahdotko laajentaa asiakaskuntaasi, kasvattaa myyntiä kivijalkaliikkeessä vai ohjata kuluttajia verkkokauppaasi? Taktinen ulkomainonta auttaa sinua aktivoimaan kuluttajia maanteiden varsilla, vilkkaissa kaupungeissa sekä myyntipisteiden yhteydessä.

Lue lisää

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Clear_Channel_Bolt.Works_artikkelikuva.jpg

Rakenna brändiä

Asiakkaamme Bolt.Worksin näyttävät kampanjat keräsivät huomiota niin kuluttajien kuin yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Bolt.Worksin mainonta oli visuaaliselta ilmeeltään vahvasti brändin näköistä ja mainos tavoitti kohderyhmänsä mieleenpainuvasti.

Lue lisää

Aluemyyntimme yhteystiedot

Kiinnostuitko paikallisesta näkyvyydestä? Haluaisitko toteuttaa huomiota herättävän ja mieleenpainuvan kampanjan kanssamme? Ota rohkeasti yhteyttä, me autamme!

IDA SELANDER

Head of New Business
Sales Team

ida.selander@clearchannel.fi
+358 40 515 9909

NIINA KANNINEN

Account Manager

niina.kanninen@clearchannel.fi
+358 50 353 5007

SAIJA ÄIKIÄ

Account Manager

saija.aikia@clearchannel.fi
+358 45 346 0500

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi