12.11.2018 | Digitaalinen mainonta, Uutiset

Vaikuttavin digitaalinen mainosverkosto suomessa

Digitaalinen tarjoomamme kasvaa vauhdilla - nyt jo lähes 1300 pintaa ympäri Suomen

Clear Channel Suomi on digitaalisen ulkomainonnan ehdoton markkinajohtaja. Digitaaliset mainosvälineemme sijaitsevat juuri siellä missä kuluttajat eniten liikkuvat ja viettävät aikaansa; valtateillä, kaupunkikeskustoissa, kauppakeskuksissa ja tärkeimmällä lentoasemalla. Digitaalista ulkomainontaa hyödyntämällä saat mainonnallesi liikkuvan kuvan tuomaa huomioarvoa. Jo lähes 1300 mainospinnan verkostolla tavoittaa niin laajasti koko kansan tai erittäin kohdennetusti tietyssä halutussa lokaatiossa.

Digitaalisuus mahdollistaa viestin kohdentamisen muutenkin kuin paikan perusteella. Mainos voi olla omaan ympäristöön personoitu ja vaihdella paikasta ja ajasta riippuen, tai siinä voi olla verkon yli päivittyviä sisältöjä nostamassa kiinnostusta.

Kauppakeskuksissa sekä Helsingissä kadulla voidaan hyödyntää myös kosketusnäyttötekniikan tarjoamia lisäetuja aktivoivien kampanjoiden toteuttamiseen. Erikoistoteutukset lisäävät brändin vuorovaikutusta kuluttajan kanssa ja kasvattavat mainoskampanjan huomioarvoa sekä pitävät mainostajan brändin top of mindissa.

Digitaalisuus tarkoittaa mainostajalle runsaasti entistä tehokkaampia mahdollisuuksia Clear Channelin mainosverkostossa, niin lokaalisti kuin valtakunnalisestikin.

Ota yhteyttä myyntiimme!