11.11.2020 | Digitaalinen mainonta, Ostosympäristö, Kauppakeskusmedia

Upeita uutuuksia kauppakeskusmedian verkostossamme

Kauppakeskusmedian verkostomme on jälleen laajentunut uusilla Shopping Digital ja Shopping Wall -sarjojen mainospinnoilla. Mukana nyt myös Savonlinna uutena kaupunkina.

Uusia kauppakeskuksia Savonlinnassa

 

Verkostomme laajenee Etelä-Savossa, kun saamme Savonlinnan uutena kaupunkina kattavalle kauppakeskusmedian kartallemme. Savonlinnan kolme keskeistä kauppakeskusta – Kastelli, Länsitähti ja Kristalli – ovat verkostomme uusimmat keskukset. Kauppakeskukset ovat osa Shopping Digital -verkostoamme, ja nämä kolme keskusta tavoittavat yhteensä 115 385 viikkokontaktia (OTC).

 

Savonlinnan keskustassa, Olavinkadulla, sijaitseva kauppakeskus Kristalli houkuttelee shoppailemaan. Kristallista löytyy useita liikkeitä, muun muassa Intersport, H&M, KappAhl, Lindex, Kultajousi sekä Musti&Mirri. Kauppakeskus Kastellista löydät lisää kauppoja ja palveluja. Kastellissa palvelevat muun muassa Nordea, Terveystalo, luontaistuotekauppa sekä Herkkupekka-kahvila. Kolmas keskus Länsitähti sijaitsee Savonlinnan läntisen sisääntulotien, valtatien 14 varressa, vilkkaan liikenteen solmukohdassa. Länsitähdestä löytyy muun muassa vilkas Lidl ja Jysk.

 

Porin kauppakeskus isokarhu

 

Shopping Digital -verkostomme laajenee myös Porissa. Uutuutena verkostostamme löytyy kauppakeskus IsoKarhu kaupungin ydinkeskustassa. Vilkkaan kävelykadun varrella sijaitseva IsoKarhu on viihtyisä kauppakeskus, joka tarjoaa monipuolisen liike- ja palveluvalikoiman. Kauppakeskus IsoKarhusta löydät kolme Shopping Digital -näyttöä, joiden viikkotavoittavuus on 80 769 kontaktia (OTC).

Shopping digital -verkostomme laajenee Cityconin kauppakeskuksissa

 

Cityconin kauppakeskusten Myyrmannin, Trion, Koskikeskuksen, Columbuksen ja Ison-Omenan Shopping Digital -mainosverkostot ovat laajentuneet entisestään. Jatkossa löydät nämä uudet ja upeat mainospinnat verkostostamme:

 

  • Koskikeskus: 4 uutta mainospintaa (nyt yhteensä 18 pintaa)
  • Myyrmanni: 1 uusi mainospintaa (nyt yhteensä 5 pintaa)
  • Columbus: 3 uutta mainospintaa (nyt yhteensä 5 pintaa)
  • Trio: 4 uutta mainospintaa (nyt yhteensä 8 pintaa)
  • Iso-Omena: 2 uutta mainospintaa, mainoskäyttöön otettu infolaite (nyt yhteensä 36 pintaa)

 

Kauppakeskus Espenin näyttävä Shopping Wall

 

Kauppakeskusmedian verkostoomme tänä syksynä lanseerattu kauppakeskus Espen on saanut uuden ja näyttävän Shopping Wall -pinnan kauppakeskuksen ulkoseinään. Vaasan keskustassa Alatorin ja Vaasanpuistikon kulmassa sijaitseva uusi Shopping Wall herättää tehokkaasti keskustassa asioivien huomion. Näyttö on mainoskäytössä joulukuun alusta alkaen ja se tavoittaa 159 600 kontaktia viikossa (OTC).

 

Lue lisää kauppakeskus Espenistä.

kauppakeskus espen


Kauppakeskusmediamme tarjoaa mahdollisuuksia niin valtakunnalliseen peittoon kuin paikalliseen näkyvyyteen. Mahdollistamme tehokkaan näkyvyyden kuluttajan ostopolun tärkeimmillä hetkillä. Mainostajan käytettävissä on massiivinen digitaalisten mainospintojen verkosto keskuksien sisällä, jättinäyttöjä maksimaalisen vaikutuksen tekemiseen sekä promootiomahdollisuudet esimerkiksi tuotejakelua varten. Shopping Digital -verkostomme tavoittaa yli 92 miljoonaa viikkokontaktia ja siihen kuuluu yli 600 mainosnäyttöä. Suuria Shopping Wall -näyttöjä verkostossamme on 54, joiden viikkotavoittavuus on lähes 11 miljoonaa kontaktia.

kauppakeskusmediamme

 

Rakennamme kampanjallesi näkyvyyden vaikuttavimmille ja keskeisimmille paikoille!

OTA YHTEYTTÄ