29.3.2021 | Uutiset, Yhteistyö

Espoon julkisen liikenteen pysäkkikatosyhteistyömme jatkuu

Clear Channelin ja Espoon julkisen liikenteen pysäkkikatosyhteistyö jatkuu ja laajenee

Ulkomainosyhtiö Clear Channel ja Espoon kaupunki ovat solmineet uuden julkisen liikenteen pysäkkikatoksia koskevan yhteistyösopimuksen. Clear Channel vastaa jatkossa kaikkiaan 156 pysäkkikatoksesta ja niiden mainospinnoista. Yhtiö suunnittelee lisäävänsä digitaalisten mainospintojen määrää pysäkeillä ja tuovansa sen myötä lisää kiinnostavia sisältöjä osaksi Espoon kaupunkikuvaa.


Espoon kaupunki ja Clear Channel ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä kaupungin pysäkkikatosten rakentamisessa ja ylläpidossa. Uuden sopimuksen myötä Clear Channel vastaa jatkossa kaikkiaan 156 pysäkkikatoksesta ja niiden mainospinnoista. Uusi sopimuskausi kestää vuoden 2037 loppuun.


”Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on mielenkiintoinen ja tärkeä osa kadunkalusteet-mainosympäristöämme. Uusi sopimus mahdollistaa meille entistäkin laajemman pysäkkikatosverkoston ostovoimaisen kaupungin liikenteen solmukohdissa ja keskeisten väylien varsilla. Tavoitteemme on lisätä digitaalisten mainospintojen määrää pysäkkikatoksissa, mikä kasvattaa mainonnan huomioarvoa ja mahdollisuuksia tuottaa aivan uudenlaisia mainossisältöjä kaupunkilaisten nähtäväksi,” Tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen Clear Channel Suomi Oy:stä sanoo.

Merkittävä ulkomainossopimus

Espoon kaupunki kilpailutti julkisen liikenteen pysäkkikatoksia ja niiden mainospintoja koskevan hallinnan, sillä nykyiset sopimukset tämänhetkisten kumppaneiden kanssa ovat päättymässä. Clear Channel on tyytyväinen hankintakilpailun tulokseen, sillä nyt yhtiö pääsee kehittämään juuri sitä pysäkkikatosverkoston osa-aluetta kuin toivoikin.

”Sopimus on erittäin merkittävä jatkumo aikaisemmille sopimuksillemme Espoon kaupungin kanssa. Mainosympäristönä Espoo on ainutlaatuinen – pysäkkikatosten mainospinnat eivät tavoita vain julkisen liikenteen käyttäjiä, vaan yhtä lailla henkilökohtaista ajoneuvoja käyttäviä kuin pyöräilijöitä ja jalankulkijoitakin. Espoon kaupunkirakenne puolestaan on synnyttänyt useita liikenteellisiä solmukohtia, mikä sekin lisää pysäkkikatosmainonnan tavoittavuutta,” Lassi Tolonen sanoo.

Mainonnalla kohti älykästä kaupunkiympäristöä, smart cityä

Mainonta on mahdollistanut monia smart city -palveluita kuten kaupunkipyörät, ympäri vuorokauden auki olevat pakettikioskit ja mainosrahoitteiset sähköautojen latauspisteet. Digitaalisen ulkomainonnan avulla kaupunkeihin pystytään kehittämään älykkäitä ratkaisuja, jotka eivät muuten onnistuisi – Clear Channelin pysäkkikatosten myötä digitaalisten mainospintojen määrä Espoossa kasvaa ja myös mainosrahoitteisten palvelujen tarjonta lisääntyy.

”Olemme ilahduttaneet espoolaisia jo vuosia klassisilla smart city -palveluillamme, kuten kaupunkipyörillä. Jatkamme Suomen merkittävimpänä smart city -toimijana ja Espooseenkin tuomme lähitulevaisuudessa lisää mainosrahoitteisia palveluja. Kannattaa siis seurata katukuvaa jatkossakin!” kehityspäällikkö Heikki Siltala Clear Channelilta sanoo.

 

Lisätiedot:

Clear Channel Suomi Oy, Tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen puh. 040 523 0041
Clear Channel Suomi Oy, Kehityspäällikkö Heikki Siltala puh. 050 448 8336


Clear Channel Suomi Oy valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainosratkaisumme tavoittavat halutun kohderyhmän niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa ja myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla, Helsingin Satamassa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
Clear Channelin tavoitteena on vähentää liiketoiminnan aiheuttamia ympäristövaikutuksia. Otamme vastuullisuuden huomioon kaikessa toiminnassamme. Tahdomme tarjota asiakkaillemme entistä kestävämpiä ratkaisuja ympäristön kuormitusta vähentämällä, energiatehokkuutta parantamalla ja kierrätystä lisäämällä.


Kiinnostuitko kattavasta verkostostamme? Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä kampanjallesi näkyvyys vaikuttavimmille ja keskeisimmille mainospaikoille!

OTA YHTEYTTÄ