17.5.2021 | Ostosympäristö

Erikoismainospaikat

Vaikuta ja näy isosti Helsingin päärautatieasemalla ja kauppakeskusten yhteydessä Espoossa, Helsingissä sekä Turussa. Erikoismainospaikkojen avulla brändisi voi aidosti erottua edukseen ja tavoittaa suuret massat vilkkaasti liikennöidyillä sijainneilla.

SAAVUTA, VALLOITA JA PYSÄYTÄ KULUTTAJAT ERIKOISRATKAISUILLA

Ulkomainonta mahdollistaa suuret ja näyttävät erikoisratkaisut. Luovalla ratkaisulla saat brändillesi valtavan määrän huomioarvoa, sekä varmistat mieleen jäämisen.

Kauppakeskusten yhteydessä, vilkkaasti liikennöityjen teiden suuntaan sijoitettujen mainospaikkojen koot vaihtelevat kymmenistä neliömetreistä satoihin neliömetreihin. Mainokset ovat toteutettavissa kankaalle painettuna. Suuria ja huomiota herättäviä erikoismainospaikkoja on tarjolla Espoon Iso Omenassa ja Sellossa, Helsingin Itiksessä ja Turun Skanssissa. Mainospaikat sijaitsevat kauppakeskusten julkisivuissa tavoittaen niin kauppakeskusten kävijät, ohi kulkevat autoilijat kuin myös kevyen liikenteen.

Helsingin päärautatieasemalla erikoisratkaisut tavoittavat junamatkustajat laiturien yhteydessä. Asemarakennuksen kautta kulkee päivittäin noin 200 000 matkustajaa, joista puolet on junamatkustajia. Asemarakennus on kävijämäärältään Suomen vilkkain rakennus. Rautatieasemalla tavoitat lähes koko Suomen sillä aseman läpi kuljetaan yli 60 kaupunkiin viikoittain. 

 

Restel_Megabannerit_2

 

Tutustu vaihtoehtoihimme:

Espoo Iso Omena Espoo Sello Itis Itäväylä Turku Skanssi

Rautatieasema - Maxiwall Rautatieasema - Megabanner