11.2.2019 | Digitaalinen mainonta, Uutiset, Smart City

Ensimmäinen 24/7 toimiva agora-pakettikioski ruokakaupan yhteyteen

Verkkokaupan pakettitoimituksiin tarkoitettu Agora-kioskiverkosto laajenee ruokakauppoihin, kun ensimmäinen robotisoitu pakettiautomaatti asennettiin K-Supermarket Hertan pihaan Helsingissä.

Agora Networks aloitti Agora-kioskien muodostaman verkoston rakentamisen marraskuussa 2018. Kioskien sijoittelussa painottuu helppo saavutettavuus, sillä niitä tuodaan useisiin kaupunkeihin julkisille paikoille, kauppapaikoille ja liikenneasemille.

”Upeaa, että tämä yksi keskeisistä Smart City -hankkeistamme saa näin hienoa jatkoa ja arvokkaan kumppanin K-ryhmästä. Samalla se vahvistaa entisestään kauppapaikkojen läheistä osaa strategiassamme. Uusi Agora-pakettikioski sijaitsee erittäin keskeisellä ja kaupunginosan kannalta merkittävällä paikalla. Näin ulkomainonta osaltaan mahdollistaa edistyksellisiä ratkaisuja kaupunkien ja palveluiden kehittämiseen sekä lisäksi brändeille mahdollisuuden olla mukana  helpottamassa kaupunkilaisten elämää,” Clear Channel Suomi Oy:n kehityspäällikkö Heikki Siltala sanoo.

Ruokakauppojen yhteyteen rakennettavaa verkostoa on tarkoitus kasvattaa vuoden 2019 aikana. Ensimmäinen K-ryhmän kauppapaikkaan asennettava kioski on juuri asennettu K-Supermarket Hertan yhteyteen ja se otetaan käyttöön 14.2.2019.

”Asiakkaidemme arjen helpottaminen on yksi keskeinen tekijä K-ruokakauppojen palveluiden kehittämisessä. Siksi olemme lähteneet Agoran kanssa pilotoimaan ruokakaupan asiakkaille helppoa tapaa noutaa verkkokauppatilauksia eri toimittajilta. Kaiken kaikkiaan K-ruokakaupoissa on jo nyt Suomen päivittäistavarakaupan laajimmat paketti- ja postipalvelut. Etsimme kuitenkin alati uusia, asiakkaita hyödyttäviä ratkaisuja”, sanoo K-ryhmän palvelujohtaja Petri Toivonen.

Agora-kioski on monitoiminnallinen ja ulossijoitettava verkkokaupan pakettitoimituksiin tarkoitettu robotisoitu automaatti, jonka avulla luodaan myös uudentyyppisiä älykkään kaupungin Smart City -palveluja. Agora-kioskit tarjoavat myös alustan ilmanlaatumittareille ja WiFi/5G-tukiasemille ja osassa on lisäksi digitaalisia opasnäyttöjä.

”Tavoitteenamme on laskea kuluttajien verkkokaupan toimitusmaksuja Clear Channelin ulkomainonnan avulla sekä tarjota kaupungeille ja kuluttajille monimuotoisia digitaalisia 24/7 palveluja, kuten etäkirjastoja ja etäapteekkeja”, kertoo toimitusjohtaja Jukka Lempiäinen Agora Networksista.

Lisätietoja Agora pakettikioskeista antavat: Agora Networks, toimitusjohtaja Jukka Lempiäinen +358 50 511 51 31, Clear Channel Suomi, tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen +358 40 523 0041, K-ryhmä, Palvelujohtaja Petri Toivonen +358 40 551 0442.