1.7.2019 | Digitaalinen mainonta, Uutiset, Smart City, Kaupunkiympäristö

CLEAR CHANNELIN DIGITAALINEN MAINOSVERKOSTO LAAJENEE PK-SEUDULLA

Onnea kaupunkilaiset, turistit ja mainostajat! Pääkaupunkiseudulle tulee kesän aikana yli 60 uutta digitaalista mainosnäyttöä kaupunkipyörien myötä. Clear Channelin digitaalisen mainosverkoston laajeneminen on loistava esimerkki Smart City -ajattelusta, jolla kaupunkiin tuodaan älykkäitä ratkaisuja.

Helsinki ja Vantaa saavat lähikuukausien aikana valtavan määrän uusia digitaalisia mainospintoja. Molemmissa kaupungeissa mainosnäytöt sijoittuvat keskeisille paikoille kaupunkifillariasemien yhteyteen, mikä takaa parhaan näkyvyyden.

Kyseessä ovat katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt, joita Vantaalle tulee yli 30. Näytöt sijaitsevat kaupungin parhailla ja tavoittavimmilla paikoilla muun muassa Tikkurilassa, Aviapoliksessa, Myyrmäessä, Kivistössä ja Koivukylässä. Helsingissä kaupunkipyöräasemien yhteyteen tulee 30 uutta digitaalista mainosnäyttöä, jotka sijaitsevat kiinnostavilla ja vilkkailla paikoilla muun muassa Töölössä, Kalasatamassa, Herttoniemessä ja Pasilassa.

 

ÄLYKÄS KAUPUNKI KAUPUNKILAISILLE 

Mainosverkoston laajentumisen taustalla on toive älykkäistä kaupunkiratkaisuista, joiden edistämisen ja toteuttamisen Clear Channel on ottanut omakseen. Smart City -ajattelussa halutaan nimenomaan helpottaa ihmisten arkea. Ideana on toteuttaa innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla saavutetaan parempi elämänlaatu niin kaupunkilaisille kuin turisteillekin. Samalla mainostajat saavat viestinsä näkyviin modernilla tavalla sekä ansaitsevat brändilleen positiivista näkyvyyttä.

"Mainosnäyttöjen avulla voidaan ohjata ja opastaa, vinkata ja viihdyttää. Ne toimivat niin kaupungin, yhteisöjen kuin yritystenkin mainospintoina, kun viesti halutaan saada välitettyä tehokkaasti ja nopeasti isolle vastaanottajajoukolle."

Digitaaliset ulkomainokset välittävät tehokkaasti sekä aktivoivia taktisia viestejä että tunteisiin vetoavia brändillisiä viestejä. Digitaalisuus mahdollistaa myös interaktiiviset mainostoteutukset, joiden avulla pystytään luomaan ainutlaatuisia kohtaamisia kuluttajan ja mainostavan brändin välillä.

 

Kiinnostuitko? Lue lisää alta tai ota yhteys myyntiimme.

Tutustu Kaupunkiympäristö-tuotteisiin