19.11.2021 | Uutiset, Yhteistyö, Kaupunkiympäristö, Vastuullisuus

Clear channelin ja flow festivalin pitkäaikainen yhteistyö jatkuu

Clear Channel haluaa tukea kaupunkien elinvoimaisuutta ja elämyksellisyyttä mahdollisimman pitkäjänteisesti ja kestävän kehityksen periaatteita noudattamalla. Vuosia jatkunut yhteistyö Flow Festivalin kanssa saa jatkoa kesälle 2022, jolloin festivaali koetaan jälleen Helsingin Suvilahdessa. 

Clear Channel yhteistyössä Flow Festivalin kanssa

 

Clear Channel on Flow Festivalin pitkäaikainen mediakumppani. Yhteistyömme Flow Festivalin kanssa on Clear Channelille luonteva tapa tukea elävämpää kaupunkikulttuuria, sillä haluamme tuoda luovia elämyksiä sinne, missä ihmiset liikkuvat ja elävät arkeaan.

Yhteistyö tarjoaa Clear Channelille mahdollisuuden tukea tapahtumaa, joka vuosi toisensa jälkeen on lumonnut festariyleisön. Flow Festivalin yksi toteutuksen kulmakivistä on ollut kestävän kehityksen periaatteiden noudattaminen sekä uusien ympäristöystävällisten toimintamallien suosiminen. Kumppanina olemme sitoutuneet kehittämään kestävän kehityksen toimintamallia yhteistyössämme.

 

Pitkäaikaisessa kumppanuudessa Flow Festivalin kanssa kyse ei ole pelkästään medianäkyvyydestä, vaan kyse on kahden oman toimialansa suunnannäyttäjän yhteistyöstä. Clear Channelille on tärkeää olla mukana tapahtumissa, jotka elävöittävät kaupunkeja ja tuovat onnellisuutta ihmisten arkeen. Kumppanuus Flow Festivalin kanssa tukee Clear Channelin missiota ”Creating the future of media”, mikä viittaa siihen, että vaikuttavana mediayhtiönä mahdollistamme Flow Festivalin viestien kohtaamisen oikeassa kontekstissa ja oikeaan aikaan. Vastaavasti kumppanuus mahdollistaa meille laadukkaan keinon tuottaa iloa omille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Pilvi Rissanen Head Of Marketing and Communications, Clear Channel Suomi Oy

 

Clear Channel rakentaa elävää kaupunkikulttuuria kumppanuuksien avulla

 

Clear Channel on voimakkaasti kehittyvä ulkomainosyhtiö, joka tuottaa mainostajille nykyaikaisia mediaratkaisuja kaupungeissa, ostoskeskuksissa ja maanteillä. Clear Channel solmii aktiivisesti yhteistyökumppanuuksia saavuttaakseen tavoitteensa aktiivisen ja elävän kaupunkikulttuurin rakentajana. Clear Channelille yhteistyökumppanuudet ovat luonnollinen tapa osallistua meitä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden kehittämiseen. Yhteistä kumppaneillemme on, että ne tuovat elämyksiä tai helpotusta ihmisten arkeen. Meillä on tarjota yhteistyökumppaneillemme uusia näköaloja mainosalalle ja mahdollisuuksia lisätä näkyvyyttä ja kiinnostavuutta uudenlaisella mainonnalla.

 

Flow kuva ajankohtaista osioonFlow kuva ajankohtaista osioon 2

Kuvat: Petri Anttila, Shoot Hayley

 

 

Lue kumppanuudesta lisää!

www.flowfestival.com/kumppanit/

 

Lähteet:

Pääkuva: Petri Anttila