14.1.2019 | Uutiset

Clear Channel ja Marfina S.L toteuttavat Vantaan kaupunkipyörät

Vantaa on valinnut kaupunkipyöräjärjestelmän toteuttajaksi CityBike Finlandin emoyhtiön Marfina S.L:n. Clear Channel vastaa kaupunkipyöräjärjestelmän kaupallistamisesta.


Vantaan kaupunkipyöräsopimus käsittää laajennuksen kanssa 1000 kaupunkipyörää ja 100 virtuaalista asemaa, Tikkurilan, Aviapoliksen, Myyrmäen ja Martinlaakson alueella.

”Kaupunkipyörät ovat tärkeä osa Clear Channelin Smart City -ratkaisuja ja niistä on syntynyt todella vahva positiivinen ilmiö. On upeaa, että voimme olla mukana toteuttamassa neljättä kaupunkipyöräjärjestelmäämme Suomessa. Vantaa on loistava vahvistus Helsingin, Espoon ja Turun kaupunkipyöräjärjestelmiin, joiden mahdollistajana toimimme kaupallisen rahoituksen osalta” kertoo Clear Channel Suomi Oy:n tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen

Vantaan kaupunkipyöräverkosto tarjoaa brändeille positiivista näkyvyyttä

Vantaan kaupunkipyörät tarjoavat mainostajille korkealuokkaisen ja modernin tavan näkyä kuluttajien arjessa positiivisella tavalla. Pyöräasemaverkosto tuo mukanaan katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt Vantaan vilkkaimmille paikoille. Kaupunkipyörähanke tarjoaa mainostajille näyttävän mahdollisuuden tavoittaa kuluttajat heidän arkiympäristössään, työmatkoilla ja vapaa-aikana. Kaupunkipyörät ovat tulevana kesänä Vantaalla yksi kiinnostavimmista kaupungin palveluja kehittävistä ilmiöistä.

Ulkomainosyhtiö Clear Channel vastaa myös Helsingin, Espoon ja Turun kaupunkipyöräpalvelun yksityisen rahoituksen hankinnasta. Helsingissä ja Espoossa kaupunkipyöriä sponsoroi HOK-Elannon Alepa-ketju ja Turussa Viking Line. Ulkomainosyhtiö Clear Channel on digitaalisen ulkomainonnan ja Smart City -ratkaisujen edelläkävijä, joka tuo mediamarkkinoille innovatiivisia ratkaisuja asiakaslähtöisin päämäärin.

 

Lisätiedot:

Lassi Tolonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, Clear Channel Suomi Oy, p. 040 523 0041, lassi.tolonen@clearchannel.fi