21.4.2016 | Digitaalinen mainonta, Smart City

Kaupunkipyöräasemat mullistavat Helsingin digitaalisen ulkomainonnan

Katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt

Kaupunkipyörät ja pyöräasemaverkosto tuovat mukanaan katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt Helsingin vilkkaimmille paikoille. Moderni mainospaikkaratkaisu tarjoaa mainostajille uudenlaisen mahdollisuuden tavoittaa kuluttajat heidän arkiympäristössään, työmatkoilla ja vapaa-aikana.

– Kaupunkipyörät ovat eittämättä tämän kevään kiinnostavin ilmiö Helsingin katukuvassa. Uskomme sen houkuttelevan myös mainostajia. Pyöräasemien digitaalisten mainospintojen myötä meillä on tarjota aivan uudenlaisia ratkaisuja mainostajille ja uskomme digitaalisen näkyvyyden haastavan myös mainostoimistot suunnittelemaan houkuttelevia kampanjoita, iloitsee mainospintojen kehityksestä vastaavan Clear Channel Suomi Oy:n Tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen.
75 tuuman mainospinnat pyöräasemien yhteydessä tulevat muuttamaan keskustan katukuvaa merkittävästi.– Tähän asti digitaalisia näyttöjä on hyödynnetty enimmäkseen kampanjatyyppisesti esimerkiksi toreilla ja aukioilla, mutta nyt niitä asennetaan katutasoon. Huomioarvo on takuulla hyvä ja mainonta tavoittaa niin pääkaupunkiseutulaiset kuin turistitkin. Kaupunkipyörät ovat käytössä toukokuusta marraskuun loppuun asti, mutta pyöräasemien mainosnäytöt toimivat ympärivuotisesti, kertoo Tolonen.

Kaupunkipyöräasemien yhteyteen sijoittuvat mainospinnat kasvattavat Clear Channelin mainoslaiteverkostoa merkittävästi sekä vahvistavat yrityksen asemaa digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijänä.

Clear Channel Suomi Oy

Lisätiedot: Lassi Tolonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, Clear Channel Suomi Oy, p. 040 523 0041, lassi.tolonen@clearchannel.fi
Helsingin kaupunki ottaa toukokuussa 2016 käyttöön odotetun kaupunkipyöräpalvelun. Palvelun myötä Helsingin katukuvaan ilmestyy 500 kaupunkipyörää ja 50 pyöräasemaa. Pyöräasemat sisältävät 42 digitaalista mainosnäyttöä, jotka ovat 2,5 metriä korkeita. Mainospaikoista ja niiden myynnistä vastaa ulkomainosyhtiö Clear Channel Suomi Oy. Ensi vuonna kaupunkipyörien määrä kasvaa 1500:aan. Myös pyöräasemien määrä kolminkertaistuu.Kaupunkipyörät ja pyöräasemaverkosto tuovat mukanaan katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt Helsingin vilkkaimmille paikoille. Moderni mainospaikkaratkaisu tarjoaa mainostajille uudenlaisen mahdollisuuden tavoittaa kuluttajat heidän arkiympäristössään, työmatkoilla ja vapaa-aikana.