Uutisarkisto


Olet tällä hetkellä uutisarkistossamme. Uusimmat uutiset löydät täältä »


20.12.2019 | Matkustusympäristö

The Gateway

” Between Asia and Europe” Lentoasema on saanut uuden näyttävän digitaalisen mediapinnan. The Gateway sijaitsee uuden T2 Non-Schengen turvatarkastuksen yläpuolella. Valtavalla digitaalisella mainosnäytöllä on kokoa ja näköä 16,7 metrin leveyden ja 4,32..
Lue lisää

19.12.2019 | Matkustusympäristö

Valolaatikot

Lentoasemalta löydät näyttävät ja valtavat pinnat parhailla paikoilla. Lentoasemamainontaa aidoimmillan; valtavia pintoja luovuuden päästämiseksi valloilleen. Valolaatikko on mainosväline jok asaa eniten spontaaneja huomioita matkustajilta. Kaikki..
Lue lisää

04.12.2019 | Matkustusympäristö

Aukio

Luo mieleenpainuva elämys ja vaikuta kokonaisvaltaisella ja osallistavalla kampanjalla Aukiossa. Aukio on kaikille aisteille tarkoitettu näyttävä kokonaisuus, jota hallitsee valtava 360° mediapinta. Kokoa mediapinnalla on 77,4 x 2,02 metriä. Aukion..
Lue lisää

06.11.2019 | Matkustusympäristö

Ostopolkututkimus kertoo suomalaisten ostotottumuksista

Valtaosa suomalaisten ostosmatkoista tehdään autoillen, lapsiperheistä peräti 80% tekee ostomatkansa omalla autolla. Seuraavaksi yleisin tapa liikkua ostoksille on kävelleen 13% osuudella kokonaisuudesta. Käveleminen korostuu erityisesti nuorten ja..
Lue lisää

04.11.2019 | Matkustusympäristö, Erikoistoteutus

Mini countryman

MINI Countryman lanseerattiin voimakkaasti lentoasemamedian avulla, sillä kohderyhmä lentoasemalla edustaa samaa edelläkävijyyttä, trendikkyyttä ja kaupunkilaisuutta kun autonkin. Toki myös hyvätuloinen matkustaja on kiinnostava mainostuksen kohde...
Lue lisää

16.10.2019 | Matkustusympäristö

Ulkopaikat

Lentoaseman ulkopaikat ovat majesteettisen suuria brändinrakennuspaikkoja. RAKENNA BRÄNDISI MAINETTA Clear Channel Outdoor ulkopaikat dominoivat sisääntuloa Helsinki-Vantaalle, esitellen brändejä mieliipainuvalla tavalla matkustajille ja vieraille...
Lue lisää

09.10.2019 | Matkustusympäristö

Brändätyt toteutukset

Lähes mikä tahansa voi olla brändättyä sisältöä lentoasemalla. Lue alta mitä olemme tuottaneet tähän mennessä ja anna mielikuvituksen lähteä lentoon! GET IN THE ZONE AT HELSINKI AIRPORT Brändätty toteutus Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarjoaa aikaa..
Lue lisää

01.10.2019 | Matkustusympäristö

Tutkittua

Lentoasema tarjoaa sekä staattisia että digitaalisia verkostoja koko lentävän yleisön tavoittamiseksi. ODOTUSAIKA ON KAUPANTEKOAIKAA Helsinki-Vantaan ympäristö antaa kuluttajalle suuremman mahdollisuuden sisäistää ja reagoida mainontaan. Suljetussa..
Lue lisää

25.9.2019 | Matkustusympäristö

Verkostot

Lentoasema tarjoaa sekä staattisia että digitaalisia verkostoja koko lentävän yleisön tavoittamiseksi. TEHOKAS, SUOSITTU JA EKSKLUSIIVISESSA LENTOASEMAYMPÄRISTÖSSÄ, TAUSTAVALAISTUT ADSHELIT TAI DIGITAALISET VÄLINEEMME TARJOAVAT HÄIRIÖTTÖMÄN NÄKYVYYDEN..
Lue lisää

11.9.2019 | Matkustusympäristö

Lentoasemamedia

Clear Channel Airports on kansainvälinen media PREMIUM MEDIA Ketä tahansa brändisi haluaa tavoitella, meillä on media sen aikaansaamiseksi. Meillä on valikoima teknologioita edistyksellisistä taustavalaistuista paneeleista eksklusiivisiin brändättyihin..
Lue lisää