Uutisarkisto


Olet tällä hetkellä uutisarkistossamme. Uusimmat uutiset löydät täältä »


20.12.2019 | Airport, Showcase

The Gateway

” Between Asia and Europe” Lentoasema on saanut uuden näyttävän digitaalisen mediapinnan. The Gateway sijaitsee uuden T2 Non-Schengen turvatarkastuksen yläpuolella. Valtavalla digitaalisella mainosnäytöllä on kokoa ja näköä 16,7 metrin leveyden ja 4,32..
Lue lisää

19.12.2019 | Airport, Showcase

Valolaatikot

Lentoasemalta löydät näyttävät ja valtavat pinnat parhailla paikoilla. Lentoasemamainontaa aidoimmillan; valtavia pintoja luovuuden päästämiseksi valloilleen. Valolaatikko on mainosväline jok asaa eniten spontaaneja huomioita matkustajilta. Kaikki..
Lue lisää

04.12.2019 | Airport, Showcase

Aukio

Luo mieleenpainuva elämys ja vaikuta kokonaisvaltaisella ja osallistavalla kampanjalla Aukiossa. Aukio on kaikille aisteille tarkoitettu näyttävä kokonaisuus, jota hallitsee valtava 360° mediapinta. Kokoa mediapinnalla on 77,4 x 2,02 metriä. Aukion..
Lue lisää

12.11.2019 | Ostosympäristö, Showcase

Mainonta ruokakaupassa ohjaa ostopäätöksiä

Ruokakaupat ovat mainostajalle ideaali ympäristö tavoittaa kuluttajat säännöllisesti. Clear Channelin digitaaliset mainoslaitteet kaupan sisällä luovat uudenlaisen ja uniikin mediaympäristön, jollaista ei muualla ole tarjolla.  TUTUSTU TUTKIMUKSEEMME MITEN..
Lue lisää

06.11.2019 | Airport, Showcase

Ostopolkututkimus kertoo suomalaisten ostotottumuksista

Valtaosa suomalaisten ostosmatkoista tehdään autoillen, lapsiperheistä peräti 80% tekee ostomatkansa omalla autolla. Seuraavaksi yleisin tapa liikkua ostoksille on kävelleen 13% osuudella kokonaisuudesta. Käveleminen korostuu erityisesti nuorten ja..
Lue lisää

04.11.2019 | Airport, Erikoistoteutus, Showcase

Mini countryman

MINI Countryman lanseerattiin voimakkaasti lentoasemamedian avulla, sillä kohderyhmä lentoasemalla edustaa samaa edelläkävijyyttä, trendikkyyttä ja kaupunkilaisuutta kun autonkin. Toki myös hyvätuloinen matkustaja on kiinnostava mainostuksen kohde...
Lue lisää

16.10.2019 | Airport, Showcase

Ulkopaikat

Lentoaseman ulkopaikat ovat majesteettisen suuria brändinrakennuspaikkoja. RAKENNA BRÄNDISI MAINETTA Clear Channel Outdoor ulkopaikat dominoivat sisääntuloa Helsinki-Vantaalle, esitellen brändejä mieliipainuvalla tavalla matkustajille ja vieraille...
Lue lisää

09.10.2019 | Airport, Showcase

Brändätyt toteutukset

Lähes mikä tahansa voi olla brändättyä sisältöä lentoasemalla. Lue alta mitä olemme tuottaneet tähän mennessä ja anna mielikuvituksen lähteä lentoon! GET IN THE ZONE AT HELSINKI AIRPORT Brändätty toteutus Helsinki-Vantaan lentoasemalla tarjoaa aikaa..
Lue lisää

07.10.2019 | B2B, Paikallisratkaisut, Showcase

Ainacomin dynaaminen kampanja toi suuren huomioarvon halutussa kohderyhmässä

AinaCom toteutti dynaamisen kampanjan, jossa Ainacomin viesti päivittyi reaaliaikaisesti kampanjaspottiin. Kampanjan yksilöllisesti räätälöidyissä ja päivitettävissä viesteissä puhuteltiin sukunimellä ja yrityksen nimellä kampanjan kohdeyritysten johtoa...
Lue lisää

01.10.2019 | Airport, Showcase

Tutkittua

Lentoasema tarjoaa sekä staattisia että digitaalisia verkostoja koko lentävän yleisön tavoittamiseksi. ODOTUSAIKA ON KAUPANTEKOAIKAA Helsinki-Vantaan ympäristö antaa kuluttajalle suuremman mahdollisuuden sisäistää ja reagoida mainontaan. Suljetussa..
Lue lisää