20.12.2019 | Matkustusympäristö

The Gateway

” Between Asia and Europe”

Lentoasema on saanut uuden näyttävän digitaalisen mediapinnan. The Gateway sijaitsee uuden T2 Non-Schengen turvatarkastuksen yläpuolella. Valtavalla digitaalisella mainosnäytöllä on kokoa ja näköä 16,7 metrin leveyden ja 4,32 metrin korkeuden verran. Strategisen sijaintinsa ja valtavan kokonsa ansiosta The Gateway on erittäin näyttävä premiumpaikka brändinrakennukselle.

The Gatewayn voidaan ajatella toimivan porttina Euroopan ja Aasian välillä, sillä se tavoittaa hurjan määrän aasialaisia, ja aasiaan matkaavia eurooppalaisia matkustajia, myös venäläiset matkustajat ovat hyvin edustettuina. Kaikki turvatarkastettavat Non-Schengen vaihtomatkustajat, eli arviolta miljoona matkustajaa, kulkee The Gatewayn alitse tänä vuonna.

The Gateway vangitsee katseen ja sijaitsee paikassa, jossa matkustajilla on aikaa katsella ja ihastella. Sen koko mahdollistaa erittäin näyttävätkin produktiot, liikkuvalla kuvalla luonnollisesti. Mainosta voimakkaalla, ikonisella ja valtavalla pinnalla ja lunasta brändilupauksesi näyttävästi.