25.9.2019 | Matkustusympäristö

Verkostot

Lentoasema tarjoaa sekä staattisia että digitaalisia verkostoja koko lentävän yleisön tavoittamiseksi.

TEHOKAS, SUOSITTU JA EKSKLUSIIVISESSA LENTOASEMAYMPÄRISTÖSSÄ, TAUSTAVALAISTUT ADSHELIT TAI DIGITAALISET VÄLINEEMME TARJOAVAT HÄIRIÖTTÖMÄN NÄKYVYYDEN KÄYTÄVILLÄ, PORTAIKOISSA JA LIUKUPORTAISSA, JA TARJOAVAT LAAJAN NÄKYVYYDEN KIINNOSTAVALLE KOHDERYHMÄLLE.

Finnair PREMIUM TRAVELLER

Puhuttele ja aktivoi yleisöäsi digitaalisella viestillä Premium Traveller (PT) verkostossa. PT kattaa koko lentoaseman auloista ja kulkureiteistä jopa korkealuokkaisiin Business Loungeihin. Mainostamalla PTssä mainostaja tavoittaa 100% kaikista matkustajista, mutta verkostoa voidaan kohdentaa myös pienemmässä mittakaavassa briefin mukaan.

Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa tehokkuutta, osallistumista ja relevanssia 

Hyödynnä digitaalisen ulkomainonnan voimakeinot ja tuo lisää vaikuttavuutta viestillesi:

– Animoitu sisältö

– Viestin kohdentaminen päivänosittain

– Dynaamisesti päivittyvä sisältö

– Interaktiiviset toteutukset

Digitaalisen ulkomainonnan mahdollisuuksia hyödyntämällä mainostajalla on enemmän mahdollisuuksia aktivoida kuluttajia ja kommunikoida heidän kanssaan. 

Kuluttajat reagoivat positiivisesti sisältöön, joka on kohdennettu ajan ja paikan mukaan. Clear Channel UK:n 2017 tekemän kyselyn mukaan paikallisuus lisää mainonnan muistamista 18% ja luovan hyväksyntää 11%, dynaaminen sisältö puolestaan kiinnittää 20% enemmän huomiota. Ajankohtaisen datan näyttäminen lisää mainoksen muitettavuutta 53%.

EU BT ConsumerBUSINESS TRAVELLER

Business Traveller on tehokas voimakkaan toiston verkostomme, joka tavoittaa sekä lähtevät että saapuvat matkustajat. Business Traveller tarjoaa monia mahdollisuuksia viestin kohdentamiseen ajan ja paikan suhteen.

Haluatko tavoittaa kohdeyleisösi kaikissa terminaaleissa, linja-autoasemilla, matkustajaputkissa, taksiasemilla ja pysäköintihalleissa? Business Travellerin suurin sarja maalaa koko lentoaseman brändiväreilläsi.

Haluatko kohdentaa enemmän tiettyyn kohtaamispisteeseen tai yleisöön? Kohdenna viestisi lähteville matkustajille, saapuville matkustajille matkatavara-auloissa, linja-autoasemille, taksiasemille ja/tai pysäköintihalleihin.

Viimeinen muistutus koneeseen nouseville? Kohdenna viestisi lähteville ja transit-matkustajille kaikissa terminaaleissa matkustajasilloilla. Mainospinnat sijaitsevat kaikilla Schengen porteilla ja suosituimmilla non Schengen porteilla.

toyota auto finland panoramaBUSINESS PANORAMA

Business Panorama on suurikokoinen digitaalinen verkosto lentoaseman kansainvälisellä puolella. Paneelimme sijaitsevat vilkkaimmilla ostos- ruokailualueilla ja tarjoaa median brändinrakennukseen lentoasemalla. Kuten Premium Traveller, Business Panorama mahdollistaa kaikki digitaalisen ulkomainonnan tehokeinot.

Business Panoramassa voidaan näytää myös pidempiä mainosmateriaaleja kuten brändifilmejä ja televisiomainoksia.

HSL WifiKAUPALLINEN WIFI

Laajenna kontaktiasi matkutajan kanssa Finavian kaupallisen wifin avulla. Lähes puolet kaikista matkustajista käyttää wifiä lentoasemalla, suurimman yleisön muodostaa ulkomaalaiset vieraat.

Erityisesti japanilaiset, kiinalaiset ja venäläiset matkustajat kirjautuvat ilmaiseen wifiin saapuessaan lentoasemalle.