11.9.2019 | Matkustusympäristö

Lentoasemamedia

Clear Channel Airports on kansainvälinen media

PREMIUM MEDIA

Ketä tahansa brändisi haluaa tavoitella, meillä on media sen aikaansaamiseksi. Meillä on valikoima teknologioita edistyksellisistä taustavalaistuista paneeleista eksklusiivisiin brändättyihin alueisiin ja valtaviin seinäpaikkoihin, joilla voimme luoda räätälöityjä mainosratkaisuja kaikille kohderyhmille.

Sillä välin kun perinteisen median kuten television ja printin yleisöt ovat pirstaloituneet ja laskeneet viimeisen vuosikymmenen aikana, kuluttajaliikenne lentoasemilla on kasvanut tasaisesti.

Mainonnan määrä ja laatu lentoasemilla kasvaa edelleen, ja Helsinki-Vantaalla sekä muilla Clear Channelin kumppanikentillä mainostajat saavat käyttöönsä ympäristön joka on tehty mittatilauksena päätöksentekijöiden ja varakkaiden kuluttajien tavoittamiseen.

Mahdollisuuksia on vaikea sivuuttaa. Mainosympäristönä lentoasema on yksi harvoista, jolla on taattua kasvupotentiaalia. Matkustajaliikenteen kasvaessa ja sisänäyttöteknologian kehittyessä lentoasemamainonta on todellisessa nousukiidossa.

Lentoasemamainonnasta on tullut yksi maailman johtavia media-alustoja

Clear Channel on mailman johtava media lentoasemamainonnassa 260 lentoaseman verkostolla, joka tavoittaa yli miljardi matkustajaa vuosittain. Euroopassa ja Aasiassa CCI hallinnoi mainontaa 12 lentoasemalla yhdeksässä maassa. POhjois-Amerikassa Clear Channel Outdoor on suurin tarjoaja lentoasemamainonnassa, hallinnoiden kuutta top10 matkustajalentoasemista.

Varakkaat ja kiireiset matkustajat ovat valikoivia kuluttamansa median suhteen. Hyvä uutinen on se, että yli puolet matkustajista viettävät 30-90 minuuttia lentoasemalla – runsas aika heille tutustua Sinun tuotteeseesi tai palveluusi. Kanssasi voimme tuottaa tehokkaita tapaamisia brändisi ja kohdeyleisösi kanssa, hyödyntäen laajaa portfoliotamme.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä lisätietojen merkeissä!