3.6.2019 | Smart City, Kaupunkiympäristö

Alepa-ketju on Vantaan kaupunkipyörien pääsponsori

Vantaan kaupunkipyöräpalvelun pääsponsori on HOK-Elannon Alepa-ketju, joka on alusta asti ollut myös Helsingin ja sittemmin Espoon kaupunkipyöräpalvelun kumppanina. Kumppanin rahoituksen avulla kaupunkipyöräpalvelun kustannukset voidaan pitää kohtuullisena sekä kaupungille että palvelun käyttäjille. Alepan ilme näkyy Vantaalla sadalla pyöräasemalla sekä tuhannessa kaupunkipyörässä, joilla kaupungissa voi liikkua helposti ja ekologisesti paikasta toiseen. Pyöräasemat sijoitetaan keskusta- ja työpaikka-alueille Tikkurilan, Koivukylän ja Aviapoliksen sekä Myyrmäen, Martinlaakson ja Kivistön alueille.

”Iloitsemme suuresti siitä, että Alepa saa olla pääyhteistyökumppanina Vantaan kaupunkipyörissä. Tämän myötä Vantaan, Helsingin ja Espoon katukuvassa liikkuu kesällä peräti 4 450 Alepa-fillaria.  Osuuskauppana meidän keskeisenä tehtävänä on kehittää ja edistää toimialueemme ihmisten palveluja, hyvinvointia sekä arjen mukavuutta. Alepa-fillarit ovat nopea, kaupunkilainen, nuorekas ja ekologinen kulkuväline, ja sopivat siksi meidän brändiimme erinomaisesti”, toteaa Alepan ketjujohtaja Merja Mustonen.

Vantaan kaupunkipyöräkausi polkaistaan käyntiin 18.6. klo 15.30–18 Myyrmäessä. Lanseeraustilaisuuden ohjelmassa on lyhyitä puheenvuoroja kaupunkipyörien yhteistyökumppaneilta, tarjoilua, arvontoja sekä yllätysesiintyjä. Vantaan kaupunkipyöriin pääsee tutustumaan jo etukäteen Tikkurilankosken padon purkujuhlassa 3.6. sekä Kivistön karnevaaleissa 9.6.

Vantaalle tulee kaupunkipyörien myötä noin 30 suurta digitaalista mainospintaa

Pyöräasemien yhteydessä, Vantaan keskeisimmille paikoille, rakentuu mittava digitaalinen mainosverkosto, joka kattaa noin 30 suurta digitaalista mainospintaa. Kyseessä ovat katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt, jotka sijaitsevat kaupungin parhaimmilla ja tavoittavimmilla paikoilla.

Tavoitteenamme on kehittää kaupunkiympäristöistä entistä viihtyisämpiä ja helpottaa kaupunkilaisten sekä turistien liikkumista. Mainostajille tuomme kaupunkien katutasoon parhaille paikoille sijoitetun digitaalisen mainosverkoston, joka tarjoaa modernin tavan olla läsnä kuluttajien arjessa positiivisella tavalla. Sanoo Clear Channelin Tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen.

Mediayhtiö Clear Channel vastaa Helsingin, Espoon, Turun ja nyt myös Vantaan kaupunkipyörien yksityisen rahoituksen hankinnasta.

 

Kaupunkipyöräpalvelusta vastaa Vantaan kaupunki. Palveluntoimittaja on CityBike Vantaa. HSL vastaa palvelun markkinoinnista ja verkkopalveluista. Clear Channel Suomi vastaa kaupunkipyöriin liittyvästä mainosmediasta sekä kumppanuuksista. Pääkumppanina Vantaan kaupunkipyörissä toimii HOK-Elannon Alepa-ketju.

Clear Channel Suomi Oy

Lisätiedot: Lassi Tolonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, Clear Channel Suomi Oy, p. 040 523 0041, lassi.tolonen@clearchannel.fi