16.12.2022 | Uratarina

Millaista on harjoittelijana Clear Channelilla?

Tänä syksynä pääsimme jälleen tutustumaan kolmeen uuteen huipputyyppiin! Tarjoamme joka syksy ja kevät opiskelijoille mahdollisuuden oppia lisää toimialastamme harjoittelujen merkeissä. Uskomme tämän olevan tärkeä askel eteenpäin sekä itse opiskelijoille että meille työnantajana ja yrityksenä. Harjoittelu on mentorointia, yhdessä tekemistä ja molemminpuolista oppimista. Tässä artikkelissa tutustumme paremmin Hennan, Siirin ja Oonan kokemuksiin harjoittelujaksosta.

Henna, Siiri ja Oona pääsivät osaksi toimistomme arkea ja upeaa työyhteisöämme syksyn ajaksi. Heidän työpäivänsä täyttyivät mielenkiintoisista työtehtävistä, kuten esimerkiksi Adoben ohjelmien käytöstä, verkkosivujen päivityksestä sekä monipuolisesti muiden teksti- ja kuvasisältöjen luomisesta.

Syksyn aikana Henna, Siiri ja Oona ovat kokeneet paljon, ja harjoittelusta jää niin heille kuin meillekin unohtumaton kokemus. Syksyyn on mahtunut monia mielenkiintoisia tehtäviä ja uskomattomia kokemuksia. Harjoittelijamme pääsivät osallistumaan syksyn tapahtumiin ja esimerkiksi mukaan Black Friday hulinoihin. Työn monipuolisuus antaa harjoittelijoillemme intoa ja paljon hyödyllisiä kokemuksia tulevaan.

 

blogikollaasi

 

 

OonaRantanen

Oona Rantanen

Myyntimarkkinoinnin harjoittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, myynnin koulutusohjelma, 3. vuoden opiskelija
3 ensimmäistä sanaa, jotka tulevat mieleen Clear Channelista:
Lämmin, inspiroiva ja vauhdikas.

 

Oona on Haaga-Helialta juuri valmistunut myynnin opiskelija, joka innostuu luovasta tekemisestä. Oona omaa mahtavat valokuvaustaidot ja visuaalista silmääkin löytyy. Aiemmin Oona oli meillä lyhyemmässä myynnin harjoittelussa ja iloksemme Oona halusi jatkaa työskentelyä vielä pidemmässä harjoittelussa.

Oona koki lyhyessä harjoittelussa Clear Channelin toimialan ja työkulttuurin erittäin mielenkiintoisena, joten pidemmässä harjoittelussa hän pääsi syventymään työntekoon kiehtovassa yrityksessä vielä tarkemmin.

"Kaiken työnteon ohella on ollut myös mahtavaa päästä tutustumaan kaikkiin Clear Channelin ihaniin työntekijöihin ja koen heidän ottaneen myös meidät harjoittelijat avoimin mielin vastaan. Olen myös päässyt hyödyntämään visuaalista silmääni ja valokuvaustaitojani."

Kaikkien uusien työprojektien ja työskentelytaitojen lisäksi Oona on oppinut paljon myös kansainvälisesti ison media-alan yrityksen toiminnasta ja hyvin organisoidusta työympäristöstä. Hän on päässyt näkemään minkälaista on työskennellä työyhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä ja halutaan jatkuvasti kehittyä entistä paremmaksi työnantajaksi. 

"Koen näiden kaikkien taitojen vievän minua varmasti eteenpäin omalla urallani ja uskon omien uratoiveideni selkiytyneen entistä paremmin. Kaiken kaikkiaan harjoittelu tarjosi aivan mahtavan paikan oppia tärkeitä työelämän taitoja ja aloittaa oman urani markkinoinnin ja myynnin saralla", Oona jatkaa.

Oonan vinkki harjoitteluun:

"Mene rohkeasti juttelemaan kaikille työpaikalla. Kaikilla on omat mielenkiintoiset tarinansa ja kuuntelevat mielellään myös harkkarien juttuja."

 

 

Siiri_blogi1

Siiri Salmela

Markkinoinnin harjoittelija
Turun ammattikorkeakoulu, Liiketalouden koulutusohjelma, 3. vuoden opiskelija
3 ensimmäistä sanaa, jotka tulevat mieleen Clear Channelista:
Osaava, aito ja monipuolinen.

 

Kolmatta vuotta Turun ammattikorkeakoulussa opiskeleva Siiri haki Clear Channelille harjoitteluun, sillä markkinoinnin opiskelijana hän halusi tutustua valtakunnalliseen media-alaan paremmin. Jo haastatteluvaiheessa Siirille välittyi lämmin ja ammattitaitoinen fiilis työyhteisöstä. 

"Onneksi hain tänne harjoitteluun! Toimiston ilmapiiri on mitä mahtavin ja työtehtävät ovat olleet koko sykyn ajan mielenkiintoisia ja monipuolisia. Olen oppinut harjoitteluni aikana todella paljon uutta markkinoinnista ja työelämästä tällä alalla. Hienoa harjoittelussa on ollut myös se, että olemme päässeet käyttämään Adoben ohjelmia ja etenkin Photoshop on ollut kovassa käytössä." 

Ensimmäiset päivät olivat jännittäviä, kun kaikki oli vielä uutta. Siiri kertoi jännityksen kuitenkin laantuneen nopeasti tavattuaan tulevat harjoittelukaverinsa sekä muut työntekijät. Siiri on päässyt käyttämään paljon erilaisia markkinoinnin työkaluja kuten Hubsbottia ja Adoben eri ohjelmia. Näistä taidoista on hänelle varmasti paljon hyötyä ja kokemusta tulevaisuuden työnhaussa.

"Parasta on ollut se tuki ja ohjaus koko harjoittelun ajan, mitä olemme saanut. Ohjaajamme Viivi teki töihin tulosta helppoa, sillä aina sai kysyä apua kaikkeen."

Harjoittelijamme saavat paljon vastuuta ja oman kiinnostuksen mukaan pääsevät vaikuttamaan työtehtäviinsä. Siiri on kokenut harjoittelunsa joustavaksi ja kokonaisuudessaan syksy on ollut täynnä monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä sekä paljon onnistumisen tunteita.

Siirin vinkki harjoitteluun:

"Harjoitteluajasta kannattaa ottaa kaikki irti. Nämä kokemukset ovat arvokkaita seuraavissa työnhakuvaiheissa!"

 

 

Henna_blogi2

Henna Rajala

Tuoteharjoittelija
Laurea-ammattikorkeakoulu, Liiketalouden koulutusohjelma, 4. vuoden opiskelija
3 ensimmäistä sanaa, jotka tulevat mieleen Clear Channelista:
Yhteisöllinen, asiantunteva ja aikaansaava.

Neljättä vuotta Laurea-ammattikorkeakoulussa liiketaloutta opiskeleva Henna on aikaisemmalta ammatiltaan vastaanottovirkailija, mutta kiinnostus markkinointia ja liiketaloutta kohtaan sai opiskelemaan lisää. Henna onkin nauttinut liiketalouden opiskelusta paljon ja harjoittelu meillä on herättänyt Hennassa entistä suuremman kiinnostuksen alaa kohtaan.

"Hain Clear Channelille harjoitteluun ystäväni suosituksesta. Viimeistään haastattelun aikana tuli olo, että tänne haluan ehdottomasti harjoitteluun."

Tuoteharjoittelijana Hennan pääasiallisia työtehtäviäni ovat olleet tuotetietojen päivitykset, tuotekorjaussähköpostin hoitaminen sekä kuvaupotukset ja muu kuvien muokkaaminen. Lisäksi Henna on päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia tehtäviä ja kokeilemaan taitojaan myös markkinoinnin avustavissa tehtävissä.

"Parhaiten harjoittelusta on jäänyt mieleen toimistolla vallitseva hyvä ilmapiiri ja upeisiin työkavereihin tutustuminen."

Harjoittelu antoi Hennalle hyvän käsityksen siitä, millaista on työskennellä kansainvälisessä B2B-mediamyyntiyrityksessä. Lisäksi harjoittelun aikana Henna on kerännyt itselleen valtavasti arvokasta työkokemusta alalta, mikä varmasti auttaa häntä tulevaisuuden urapoluilla. 

Hennan vinkki harjoitteluun:

"Oma-aloitteisuus vie pitkälle ja rohkeasti omista kiinnostuksenkohteistaan kertominen avaa mahdollisuuksia oppia lisää."

 


Kiinnostuitko?

Lue lisää harjoittelusta Clear Channelilla