Harjoittelijaksi

Ulkomainos Helsingin keskustassa

Harjoittelijaksi Clear Channelille

"Lämminhenkinen ja yhteisöllinen ilmapiiri", "moderni ja innovatiivinen yritys", "asiantuntevat ja avuliaat kollegat" – muun muassa näin harjoittelijamme ovat kuvailleet Clear Channelia vuosien varrella. Harjoittelijoittemme kokemuksissa yhdistyy tunne siitä, että heti harjoitteluun saapuessa tulee tervetullut olo ja harjoittelijoille annetaan vastuuta sekä mahdollisuus kehittyä. Harjoittelu Clear Channelilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua mediatoimialaan ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Saat erinomaisen oppimismahdollisuuden, hyvän perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessäsi.


Tuukka Arho 1
"Tunsin, että minut koetaan mahdollisuutena ja oikeasti hyödyllisenä tyyppinä, eikä vain ’kahvinkeittelijänä’. Lisäksi kaikki tuntui olevan todella kiinnostuneita minusta ihan ihmisenä eikä vain työntekijänä. Paljon kyseltiin harrastuksista, miten opinnot mennyt ja muuta. Se toi aina todella hyvän fiiliksen",
 kertoo myynnin harjoittelija Tuukka. Myynnin opiskelijoiden harjoittelussa työtehtäviin kuului muun muassa potentiaalisten asiakkaiden etsiminen ja kontaktointi, CRM-järjestelmään tutustuminen sekä tarvekartoitusten tekeminen. He pääsivät myös mukaan asiakastapaamisiin, mikä on ollut erinomainen tilaisuus oppia alan huippukollegoilta.

Lue lisää myynnin harjoittelijoista »


tiitus
”Jo ensimmäisenä päivänä minut otettiin hyvin vastaan ja tuli tunne, että täällä selkeästi viihdytään. Positiivisuus ja naurunremakka olivat heti läsnä arjessa", myyntitiimissä työskennellyt markkinointiharjoittelija Tiitus kertoo. Tiitus on touhunnut paljon markkinoinnin automaatio- ja analytiikkatyökalun, Hubspotin parissa. Lisäksi hän on vetänyt uusasiakashankintaprojektia, jossa on käytetty tekoälyyn pohjautuvaa Qualifier-työkalua. Koronaviruspandemia on tuonut haasteita harjoitteluun, mutta Tiituksen kokemukset ovat kuitenkin erittäin positiivisia, ja hänen mielestään työhyvinvointiin on panostettu Clear Channelilla erinomaisesti.
 
 
Viivi Lehtinen 1

”Olen mm. tehnyt somepäivityksiä, verkkosivuartikkeleita ja uutiskirjeitä. Lisäksi olen saanut suunnitella ja toteuttaa yrityksen ensimmäisen ladattavan oppaan, tehdä mainosvideoita Adobe After Effectsillä ja kuvia niin Photoshopilla kuin Illustratorillakin. Pääsin myös mukaan markkinoinnin strategiapalaveriin sekä IAB:n järjestämään Smart Marketing -seminaariin,” kertoo syksyn 2019 markkinointiharjoittelija Viivi.
Aloittaessaan hänellä ei ollut vielä käytännön kokemusta markkinoinnin tehtävistä, mutta kiinnostuksen ja palavan oppimishalun myötä Viivi sai yhä vastuullisempia projekteja hoidettavaksi. 

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla?

Tarjoamme puolivuosittain työharjoittelupaikkoja 4-5 kuukaudeksi mediatoimialasta kiinnostuneille ja innostuneille ammattikorkeakouluopiskelijoille, joille harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja teoriaopinnot jo pääosin suoritettu. Harjoittelupaikat ovat markkinointi-, myynti- ja tuotetiimeissämme. 

Markkinointitiimissä pääset tekemään monipuolisia markkinointiviestinnän tehtäviä, kuten esimerkiksi verkkosivujen päivittämistä, sosiaalisen median postauksia, uutiskirjeiden kirjoittamista ja lähettämistä ja kuvamuokkauksia. Käytät työssäsi Adoben ja HubSpotin työkaluja.

Myynnin markkinoinnin harjoittelijana pääset työskentelemään asiakasrajapinnassa hyödyntäen markkinoinnin analyyttisiä työkaluja. Työssä korostuu reipas myynnillinen ote, joka näkyy esimerkiksi tekemissäsi luovissa myyntikirjeissä ja presentaatiossa. Samaan aikaan voi olla käynnissä useampikin projekti, jonka vuoksi työssä menestymiseen tarvitaan hyviä ajanhallintataitoja.

Tuotetiimissä pääset tekemään monipuolisia tuotelanseerauksiin liittyviä tehtäviä, kuten lanseerausten valmistelua, verkkosivujen- ja tuotepresentaatioiden päivittämistä ja kuvamuokkauksia. Syksyllä käynnistyy myös vuosittainen tuotteistusprojekti ja tulevan vuoden tuotestrategian suunnittelu, jossa tuotetiimin harjoittelijalla on tärkeä avustava rooli. Tuotetiimin harjoittelijana teet yhteistyötä myös kehitys- ja markkinointitiimien kanssa ja pääset osallistumaan moniin erilaisiin projekteihin. Käytät työssäsi Adoben ja HubSpotin työkaluja. Hyvistä PowerPoint- ja Excel-taidosta on hyötyä.

Voimme ajoittain tarjota myös lyhempiä harjoitteluja eri alojen opiskelijoille – ole rohkeasti yhteydessä!

 

Hakemamme henkilö

Odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut ja innostunut oppimaan toimialaamme käytännön kautta. Kuten arvomaailmaamme kuuluu, pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Ulospäinsuuntautunut luonteesi, myyntihenkinen asenteesi sekä iloisuutesi tekevät sinulle helpoksi ujuttautua joukkoomme. Harjoittelijana käytät päivittäin Office365-työkaluja sekä esimerkiksi Photoshopia, joten IT-taitojen hallitseminen katsotaan eduksi. Työnkuvaa voidaan muokata myös harjoittelijan oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Seuraavat osaamisalueet tukevat kehittymistäsi harjoittelijatehtävissämme:

  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Yleisten toimisto-ohjelmien sujuvat käyttötaidot (mm. PowerPoint, Excel, Photoshop)

 

Hvarloween

 

Hae mukaan ainutlaatuiseen työyhteisöömme!

Voit olla meihin yhteydessä ja kysyä lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: rekry@clearchannel.fi 

Lue lisää yrityksestämme tästä »
Lue lisää Clear Channelista työpaikkana »