Harjoittelijaksi

Ulkomainos Helsingin keskustassa

Harjoittelijaksi Clear Channelille

"Lämminhenkinen ja yhteisöllinen ilmapiiri", "moderni ja innovatiivinen yritys", "asiantuntevat ja avuliaat kollegat" – muun muassa näin harjoittelijamme ovat kuvailleet Clear Channelia vuosien varrella. Harjoittelijoittemme kokemuksissa yhdistyy tunne siitä, että heti harjoitteluun saapuessa tulee tervetullut olo ja harjoittelijoille annetaan vastuuta sekä mahdollisuus kehittyä. Harjoittelu Clear Channelilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua mediatoimialaan ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Saat erinomaisen oppimismahdollisuuden, hyvän perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessäsi.

 

Siiri_blogi1

"Toimiston ilmapiiri on mitä mahtavin ja kaikille voi jutella täällä. Olen saanut paljon vastuuta ja oman kiinnostuksen mukaan päässyt vaikuttamaan työtehtäviini. Parasta on ollut jatkuva tuki ja ohjaus koko harjoittelun ajan", markkinoinnin harjoittelija Siiri kertoo.
 
Nykyään Siiri työskentelee Clear Channelilla Marketing Assistant -roolissa osa-aikaisesti opintojensa parissa. 
 

 


tiitus
”Jo ensimmäisenä päivänä minut otettiin hyvin vastaan ja tuli tunne, että täällä selkeästi viihdytään. Positiivisuus ja naurunremakka olivat heti läsnä arjessa", myyntitiimissä syksyllä 2020 työskennellyt markkinoinnin harjoittelija Tiitus kertoo.
 
Tiitus työskenteli paljon markkinoinnin automaatio- ja analytiikkatyökalun Hubspotin parissa. Hän myös pääsi vetämään uusasiakashankintaprojektia, jossa hyödynnettiin tekoälyyn pohjautuvaa Qualifier-työkalua.
 
 
Viivi

”Olen tehnyt somepäivityksiä, artikkeleita ja uutiskirjeitä. Lisäksi olen saanut toteuttaa ladattavan oppaan, mainosvideoita After Effectsillä sekä kuvia Photoshopilla ja Illustratorilla", kertoo syksyn 2019 markkinoinnin harjoittelija Viivi.

Nykyään Viivi työskentelee Clear Channelilla Sales Marketing Specialistina. Uusien harjoittelijoiden ohjaaminen ja tukeminen onkin yksi Viivin työn palkitsevimpia puolia. 
 

Tuukka Arho 1
"Tunsin, että minut koetaan mahdollisuutena ja oikeasti hyödyllisenä tyyppinä. Kaikki tuntui olevan todella kiinnostuneita minusta ihan ihmisenä eikä vain työntekijänä.  Se toi aina todella hyvän fiiliksen",
 kertoo myynnin harjoittelija Tuukka.
 
Myynnin opiskelijoiden harjoittelussa työtehtäviin kuului mm. potentiaalisten asiakkaiden etsiminen ja kontaktointi, CRM-järjestelmään tutustuminen sekä tarvekartoitusten tekeminen. 
 
 

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla?

Tarjoamme puolivuosittain työharjoittelupaikkoja viideksi kuukaudeksi mediatoimialasta kiinnostuneille ja innostuneille ammattikorkeakouluopiskelijoille, joille harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja teoriaopinnot jo pääosin suoritettu. Harjoittelupaikat ovat markkinointi-, myynti- ja tuotetiimeissämme. 

Markkinoinnin ja tutkimuksen harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia markkinointiviestinnän tehtäviä painottuen sisällöntuotantoon ja tutkimukseen. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaiset kuvamuokkaukset sekä artikkelien, uutiskirjeiden ja somepostausten kirjoittaminen. Avustat työssäsi erityisesti Insight Manageriamme erilaisissa tutkimukseen liittyvissä tehtävissä ja sisällöntuotannossa.

Myyntimarkkinoinnin harjoittelijana keskityt kaupalliseen markkinointiin hyödyntäen monipuolisesti markkinoinnin työkaluja ja analytiikkaa. Työssä korostuu reipas myynnillinen ote, joka näkyy esimerkiksi tekemissäsi luovissa myyntikirjeissä, verkkosivuartikkeleissa ja presentaatioissa. Pääset oppimaan markkinoinnin automaatiosta ja hyödynnät työssäsi monipuolisesti HubSpot-järjestelmää. Avustat työssäsi erityisesti Sales Marketing Specialistiamme myyntiä tukevien markkinointitoimenpiteiden parissa.

Tuotemarkkinoinnin harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia tuotteisiin ja tuotemarkkinointiin liittyviä tehtäviä. Osa tehtävistäsi keskittyy tuotetiimin vastuualueisiin, kuten verkkosivujen tuotetietojen päivittämiseen. Toinen osa tehtävistäsi keskittyy markkinointitiimin vastuualueisiin – tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi erilaiset kuvamuokkaukset, presentaatioiden tekeminen sekä uusiin tuotelanseerauksiin osallistuminen ja sisällöntuotanto lanseerausten tukena. Teet yhteistyötä tuote-, kehitys- ja markkinointitiimien kanssa. Hyvistä PowerPoint- ja Excel-taidosta on hyötyä etenkin tässä tehtävässä.


Voimme ajoittain tarjota myös lyhempiä harjoitteluja eri alojen opiskelijoille – ole rohkeasti yhteydessä!

 

Hakemamme henkilö

Odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut ja innostunut oppimaan toimialaamme käytännön kautta. Kuten arvomaailmaamme kuuluu, pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Ulospäinsuuntautunut luonteesi, myyntihenkinen asenteesi sekä iloisuutesi tekevät sinulle helpoksi ujuttautua joukkoomme. Harjoittelijana käytät päivittäin Office365-työkaluja sekä esimerkiksi Photoshopia, joten IT-taitojen hallitseminen katsotaan eduksi. Työnkuvaa voidaan muokata myös harjoittelijan oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Seuraavat osaamisalueet tukevat kehittymistäsi harjoittelijatehtävissämme:

  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Yleisten toimisto-ohjelmien sujuvat käyttötaidot (mm. PowerPoint, Excel, Photoshop)

 

Hvarloween

 

Hae mukaan ainutlaatuiseen työyhteisöömme!

Voit olla meihin yhteydessä ja kysyä lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: rekry@clearchannel.fi 

Lue lisää yrityksestämme tästä »
Lue lisää Clear Channelista työpaikkana »