Harjoittelijaksi

Ulkomainos Helsingin keskustassa

Harjoittelijaksi Clear Channelille

"Lämminhenkinen ja yhteisöllinen ilmapiiri", "moderni ja innovatiivinen yritys", "asiantuntevat ja avuliaat kollegat" – muun muassa näin harjoittelijamme ovat kuvailleet Clear Channelia vuosien varrella. Harjoittelijoittemme kokemuksissa yhdistyy tunne siitä, että heti harjoitteluun saapuessa tulee tervetullut olo ja harjoittelijoille annetaan vastuuta sekä mahdollisuus kehittyä. Harjoittelu Clear Channelilla on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua mediatoimialaan ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Saat erinomaisen oppimismahdollisuuden, hyvän perehdytyksen, sinulle nimetyn mentorin sekä kannustavat työkaverit, jotka tukevat sinua ammatillisessa kehittymisessäsi.

Tuukka Arho 1
"Tunsin, että minut koetaan mahdollisuutena ja oikeasti hyödyllisenä tyyppinä, eikä vain ’kahvinkeittelijänä’. Lisäksi kaikki tuntui olevan todella kiinnostuneita minusta ihan ihmisenä eikä vain työntekijänä. Paljon kyseltiin harrastuksista, miten opinnot mennyt ja muuta. Se toi aina todella hyvän fiiliksen",
 kertoo myynnin harjoittelija Tuukka.
Myynnin opiskelijoiden harjoittelussa työtehtäviin kuului muun muassa potentiaalisten asiakkaiden etsiminen ja kontaktointi, CRM-järjestelmään tutustuminen sekä tarvekartoitusten tekeminen. He pääsivät myös mukaan asiakastapaamisiin, mikä on ollut erinomainen tilaisuus oppia alan huippukollegoilta.

Lue lisää myynnin harjoittelijoista »


tiitus
”Jo ensimmäisenä päivänä minut otettiin hyvin vastaan ja tuli tunne, että täällä selkeästi viihdytään. Positiivisuus ja naurunremakka olivat heti läsnä arjessa", myyntitiimissä työskennellyt markkinointiharjoittelija Tiitus kertoo. Tiitus on touhunnut paljon markkinoinnin automaatio- ja analytiikkatyökalun, Hubspotin parissa. Lisäksi hän on vetänyt uusasiakashankintaprojektia, jossa on käytetty tekoälyyn pohjautuvaa Qualifier-työkalua. Koronaviruspandemia on tuonut haasteita harjoitteluun, mutta Tiituksen kokemukset ovat kuitenkin erittäin positiivisia, ja hänen mielestään työhyvinvointiin on panostettu Clear Channelilla erinomaisesti.
 
 
Viivi Lehtinen 1

”Olen mm. tehnyt somepäivityksiä, verkkosivuartikkeleita ja uutiskirjeitä. Lisäksi olen saanut suunnitella ja toteuttaa yrityksen ensimmäisen ladattavan oppaan, tehdä mainosvideoita Adobe After Effectsillä ja kuvia niin Photoshopilla kuin Illustratorillakin. Pääsin myös mukaan markkinoinnin strategiapalaveriin sekä IAB:n järjestämään Smart Marketing -seminaariin”, kertoo syksyn 2019 markkinointiharjoittelija Viivi.
Aloittaessaan hänellä ei ollut vielä käytännön kokemusta markkinoinnin tehtävistä, mutta kiinnostuksen ja palavan oppimishalun myötä Viivi sai yhä vastuullisempia projekteja hoidettavaksi. 

 

Siiri_blogi1

"Toimiston ilmapiiri on mitä mahtavin ja kaikille voi jutella täällä. Olen saanut paljon vastuuta ja oman kiinnostuksen mukaan päässyt vaikuttamaan työtehtäviini. Parasta on ollut jatkuva tuki ja ohjaus koko harjoittelun ajan", syksyn 2022 markkinoinnin harjoittelija Siiri kertoo.
Siiri on päässyt käyttämään laajasti markkinoinnin eri työkaluja, kuten Hubspotia sekä Adoben ohjelmia.
Siiri on kokenut harjoittelunsa joustavaksi ja kokonaisuudessaan syksy on ollut täynnä monipuolisia ja kiinnostavia tehtäviä sekä paljon onnistumisen tunteita. 
 

Lue lisää syksyn 2022 harjoittelijoista

 

Kiinnostaako sinua ura mediatoimialalla?

Tarjoamme puolivuosittain työharjoittelupaikkoja 4-5 kuukaudeksi mediatoimialasta kiinnostuneille ja innostuneille ammattikorkeakouluopiskelijoille, joille harjoittelu on osa opintokokonaisuutta ja teoriaopinnot jo pääosin suoritettu. Harjoittelupaikat ovat markkinointi-, myynti- ja tuotetiimeissämme. 

Markkinoinnin ja tutkimuksen harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia markkinointiviestinnän tehtäviä painottuen sisällöntuotantoon ja tutkimukseen. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi erilaiset kuvamuokkaukset sekä artikkelien, uutiskirjeiden ja somepostausten kirjoittaminen. Avustat työssäsi erityisesti Insight Manageriamme erilaisissa tutkimukseen liittyvissä tehtävissä ja sisällöntuotannossa.

Myyntimarkkinoinnin harjoittelijana keskityt kaupalliseen markkinointiin hyödyntäen monipuolisesti markkinoinnin työkaluja ja analytiikkaa. Työssä korostuu reipas myynnillinen ote, joka näkyy esimerkiksi tekemissäsi luovissa myyntikirjeissä, verkkosivuartikkeleissa ja presentaatioissa. Pääset oppimaan markkinoinnin automaatiosta ja hyödynnät työssäsi monipuolisesti HubSpot-järjestelmää. Avustat työssäsi erityisesti Sales Marketing Specialistiamme myyntiä tukevien markkinointitoimenpiteiden parissa.

Tuotemarkkinoinnin harjoittelijana pääset tekemään monipuolisia tuotteisiin ja tuotemarkkinointiin liittyviä tehtäviä. Osa tehtävistäsi keskittyy tuotetiimin vastuualueisiin, kuten verkkosivujen tuotetietojen päivittämiseen. Toinen osa tehtävistäsi keskittyy markkinointitiimin vastuualueisiin – tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi erilaiset kuvamuokkaukset, presentaatioiden tekeminen sekä uusiin tuotelanseerauksiin osallistuminen ja sisällöntuotanto lanseerausten tukena. Teet yhteistyötä tuote-, kehitys- ja markkinointitiimien kanssa. Hyvistä PowerPoint- ja Excel-taidosta on hyötyä etenkin tässä tehtävässä.


Voimme ajoittain tarjota myös lyhempiä harjoitteluja eri alojen opiskelijoille – ole rohkeasti yhteydessä!

 

Hakemamme henkilö

Odotamme sinun olevan aidosti kiinnostunut ja innostunut oppimaan toimialaamme käytännön kautta. Kuten arvomaailmaamme kuuluu, pidät lupauksesi, työskentelytyylisi on yhteistyökykyinen, joustava ja vastaanottavainen, ja olet nälkäinen oppimaan uutta. Ulospäinsuuntautunut luonteesi, myyntihenkinen asenteesi sekä iloisuutesi tekevät sinulle helpoksi ujuttautua joukkoomme. Harjoittelijana käytät päivittäin Office365-työkaluja sekä esimerkiksi Photoshopia, joten IT-taitojen hallitseminen katsotaan eduksi. Työnkuvaa voidaan muokata myös harjoittelijan oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.

Seuraavat osaamisalueet tukevat kehittymistäsi harjoittelijatehtävissämme:

  • Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Yleisten toimisto-ohjelmien sujuvat käyttötaidot (mm. PowerPoint, Excel, Photoshop)

 

Hvarloween

 

Hae mukaan ainutlaatuiseen työyhteisöömme!

Voit olla meihin yhteydessä ja kysyä lisää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: rekry@clearchannel.fi 

Lue lisää yrityksestämme tästä »
Lue lisää Clear Channelista työpaikkana »