5.6.2020 | Digitaalinen mainonta, Paikallisratkaisut, Liikenneympäristö

Tavoita ja vaikuta Jyväskylän Matkakeskuksessa

Ulkomainosverkostomme laajenee uusilla upeilla LED-näytöillä, jotka löytyvät nyt Jyväskylän Matkakeskuksesta. Tämä kahden suuren vaakanäytön kokonaisuus kyllä huomataan!

 

Jyväskylän Matkakeskus sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Keski-Suomen maakuntakeskuksessa, ja se muodostaa yhdessä matkahuollon kanssa juna- ja linja-autoliikenteen yhteysterminaalin. Matkakeskuksesta löytyy lipunmyynnin ja palvelupisteen lisäksi ravintola -ja kahvilapalveluita, R-kioski sekä kuntosali. Reissuun lähtijät saavatkin kätevästi saman katon alta matkaeväät sekä tuoretta lukemista matkalle mukaan.

 

Matkakeskuksen terminaaliaulaan on sijoitettu kaksi suurta LED-näyttöä, joiden avulla tavoitat sekä rautatieliikenteen että linja-autoliikenteen matkustajat ja saattajat. Täällä tavoitat siis suuren määrän kuluttajia keskeisellä sijainnilla. Nämä LED-näytöt ovat osa kattavaa Panorama-verkostoamme.

 

herätä huomio ulkomainonnalla

 

Ulkomainonta mahdollistaa kuluttajan kohtaamisen juuri oikealla hetkellä, oikeassa paikassa. Ulkomainonta tavoittaa käytännössä kaikki suomalaiset. Kantar TNS:n¹ toteuttaman tutkimuksen mukaan ulkomainonta tavoittaa viikon aikana parhaimmillaan jopa 98 % suomalaisista, mihin eivät muut mediat pysty. Ulkomainonnan vahvuutena on suuren tavoittavuuden lisäksi toiston määrä. Kampanja kohdataan useaan otteeseen siellä, missä ihmiset liikkuvat ja muu mediahäly on pienimmillään. Ulkomainonta on myös kustannustehokas vaihtoehto mainostajalle.

 

Digitaalinen ulkomainonta tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, joilla voi herättää kuluttajien huomion. Kampanjan vaikuttavuutta ja huomioarvoa lisää muun muassa liikkuva kuva sekä erilaiset räätälöidyt viestit eri vuorokauden- tai viikonaikoina. Hyödyntämällä erilaisia digitaalisen ulkomainonnan ratkaisuja mainostajalla on enemmän mahdollisuuksia aktivoida kuluttajia ja kommunikoida heidän kanssaan. 

DIGITAALISILLA ULKOMAINOSRATKAISUILLA HERÄTÄT HELPOSTI HUOMION

 

Tarjoamme käyttöösi näyttäviä digitaalisia ja staattisia pintoja siellä, missä ihmiset liikkuvat. Ota yhteyttä ja rakennamme kampanjakokonaisuuden, jolla saat kampanjallesi vahvan peiton ja pitkäkestoisen näkyvyyden kustannustehokkaasti.

OTA YHTEYTTÄ


Lähde: Kantar Mind. Ulkomainonnan mittaaminen ja tulokset 2018-2019.