html5-aineisto

Html5:tä hyödyntävä aineisto on käytännössä nettisivu, joka näytetään mainossisältönä. Html5 näytetään näytöillämme Chromium selaimessa. Jos nettisivuilla tapahtuu HTTP-virhe, sisällönhallintajärjestelmämme ohittaa sisällön kokonaan välttääkseen virheilmoitukset ja mustat näytöt. 

Miksi hyödyntää html5-aineistoa?

Html5-aineisto mahdollistaa sisällön responsiivisuuden, jonka ansiosta voidaan tuottaa merkittävästi vähemmän aineistokokoja verrattuna video- ja kuvaformaattiin. Lisäksi html5-formaatti mahdollistaa muun muassa JavaScriptin käytön, jonka ansiosta sisältö on aina ajankohtaista ja se voidaan sitoa entistä tehokkaammin aikaan ja paikkaan.

Html-aineiston tuotantotiedot


Valtaosa inventaaristamme tukee html-formaatin aineistoja. Olethan kuitenkin aina yhteydessä Clear Channelin myyntiin, jos suunnittelet html-aineiston käyttöä saadaksesi juuri sinun kampanjaasi koskevat, tarkat tuotantotiedot.

Alla olevat ohjeet pätevät kuitenkin aina:

  • Määritä aineiston margin, border ja padding arvoiksi 0 px.
  • Varmista, että aineisto toimii Chromium-selaimessa. Laitteemme tukevat Chromium versiota 74+.

Tuotekohtaiset ohjeet


Downtown Digital

Voit käyttää html5-aineistoa kaikissa Downtown Digital -mediapinnoissa. Näissä mediapinnoissa on kuvasuhde 9:16, mutta resoluutio voi vaihdella, joten huomioithan, että aineistolla ei ole kiinteää resoluutiota, vaan se tarvittaessa skaalautuu. Jos aineistossa on ajoitusherkkää sisältöä eli osia, joiden ilmestymisellä tai aloituksella on tarkka ajoitus suhteutettuna spotin alkuun, koodiin on lisättävä BroadsignPlay()-funktio. Ohjeistus BroadsignPlay() käyttöön valmistajan sivulla »

 

Shopping Digital

Voit käyttää html5-aineistoa lähes kaikissa Shopping Digital -mediapinnoissa. Kaikissa Shopping Digital -mediapinnoissa on kuvasuhde 9:16, mutta resoluutio voi vaihdella, joten huomioithan, että aineistolla ei ole kiinteää resoluutiota, vaan se tarvittaessa skaalautuu.

Johtuen inventaarimme monipuolisuudesta aineistosta saatetaan tarvita kaksi versiota, jos aineistossa on ajoitusherkkää sisältöä, eli osia joiden ilmestymisellä tai aloituksella on tarkka ajoitus suhteutettuna spotin alkuun.

Toisessa ainneistoversiossa koodiin on lisättävä BroadsignPlay()-funktio. Ohjeistus BroadsignPlay() käyttöön valmistajan sivulla »

Toisessa aineistoversiossa huolehdithan, että aineisto toimii Chromiumissa toivotulla tavalla.

 

Shopping Wall

Voit käyttää html5-aineistoa kaikissa Shopping Wall -mediapinnoissa. Shopping Wall -mediapintojen kuvasuhteita ja resoluutioita on useita, joten testaa aineiston skaalautuminen kaikissa Shopping Wall -mediapintojen pyydettävissä resoluutioissa. Shopping Wall -tuotantotiedot »

Halutessasi voit siis tuottaa yhden aineiston, joka skaalautuu kaikkiin pintoihin tai helpottaaksesi tuotantoa tehdä kaksi versiota: vaakapinnoille oman ja pystypinnoille oman aineiston. Jos aineistossa on ajoitusherkkää sisältöä eli osia, joiden ilmestymisellä tai aloituksella on tarkka ajoitus suhteutettuna spotin alkuun, aineistosta saatetaan tarvita kaksi versiota johtuen inventaarimme monipuolisuudesta. Toisessa aineistoversiossa koodiin on lisättävä BroadsignPlay()-funktio. Ohjeistus BroadsignPlay() käyttöön valmistajan sivulla »

Toisessa aineistoversiossa huolehdithan, että aineisto toimii Chromiumissa toivotulla tavalla.

 

Panorama

Voit käyttää html5-aineistoa osassa Panorama-pinnoissamme.
Panorama -pintojen kuvasuhteita ja resoluutioita on useita, joten testaa aineiston skaalautuminen kaikissa panoramapintojen pyydettävissä resoluutioissa. Panorama-tuotantotiedot »

 

Panorama Metropolitan Animate / Panorama Animate Big Cities

Kaikissa näiden sarjojen pinnoissa voit käyttää sekä html5-aineistoa, että liikkuvaa kuvaa. Jos aineistossa on ajoitusherkkää sisältöä eli osia, joiden ilmestymisellä tai aloituksella on tarkka ajoitus suhteutettuna spotin alkuun, koodiin on lisättävä BroadsignPlay()-funktio. Ohjeistus BroadsignPlay() käyttöön valmistajan sivulla »

 

Kaikki muut Panorama-mediapinnat

Html5-aineiston käyttö on mahdollista vain osassa pintoja, lisäksi liikkuvan kuvan käyttö on sallittu vain osassa pinnoista.

Jos aineistossa on ajoitusherkkää sisältöä eli osia, joiden ilmestymisellä tai aloituksella on tarkka ajoitus suhteutettuna spotin alkuun, aineistosta saatetaan tarvita kaksi versiota johtuen inventaarimme monipuolisuudesta. Toisessa aineistoversiossa koodiin on lisättävä BroadsignPlay()-funktio. Ohjeistus BroadsignPlay() käyttöön valmistajan sivulla »

Toisessa aineistoversiossa huolehdithan, että aineisto toimii Chromiumissa toivotulla tavalla.