2.9.2020 | Digitaalinen mainonta, Inspiraatio, Kohderyhmätieto/asiakasymmärrys, Mainonnan toimivuus, Kuluttajakäyttäytyminen, Audience Engine

Kuinka Audience Engine -työkalumme toimii?

Clear Channelin uusi suunnittelutyökalu Audience Engine mahdollistaa ulkomainoskampanjoiden laajamittaisen suunnittelun ja toteuttamisen siten, että lähtökohtana toimii mainostajan tavoittelema kohderyhmä.  

 

AE-illustraatio2-02


Hyödynnä täysin uudenlainen tapa kohdentaa ulkomainontaa

Olemme kehittäneet laadukkaan ja ennennäkemättömän kohdennustyökalun. Jatkossa voit ostaa mainontaa demografioittain. Valitsemme sinulle parhaimmat mainosratkaisut ja kohdennamme mainontasi järkevästi. Painotamme mainonnan niille paikoille, joilla saat kohdeasiakkaasi todennäköisimmin kiinni – lopputuloksena entistäkin vaikuttavampia ja tehokkaampia kampanjoita.

 

Audience Engine on laajuudeltaan uniikki jopa kansainvälisesti vertaillessa. Työkalumme yhdistää useita eri tietolähteitä ja maanlaajuisia tilastoaineistoja: saamme siten analytiikkaa, joka kattaa koko väestön. Kaikki eri lähteistä kokoamamme avoin data on anonyymiä, eikä näin ollen ole yhdistettävissä yksittäiseen, tunnistettavaan henkilöön.


Hyödynnämme useita eri tietolähteitä tarjotaksemme mahdollisimman kattavan ja tarkan kohdennustyökalun

Vaikka otoskokona onkin koko Suomi, on profiloinnin tarkastelukohteena aina yksittäinen kuluttajaprofiili. Analyysissämme mainoslaitteidemme tarkka sijaintitieto yhdistyy tietoon ihmisten liikkeistä: missä ihmiset asuvat ja työskentelevät, missä he ovat päivisin ja mitä reittejä pitkin he todennäköisimmin liikkuvat? Kokonaisuutta on mahdollista rikastaa kohderyhmäprofiililla, kuten esimerkiksi kuluttajakäyttäytymistä kuvaavalla datalla.

 

1. Audience Engine -työkalumme yhdistää tietoa mm. seuraavista lähteistä:

  • Tilastokeskus
  • Liikenne- ja viestintävirasto Traficom
  • Verohallinto
  • Kauppakeskusyhdistys
  • Kaupan liitto
  • Clear Channel -välineistö
  • Kantar

2. Voit kohdentaa ulkomainoskampanjasi mm. seuraavien tekijöiden perusteella:

 

Kohdenna ulkomainoskampanjasi

 

3. Lopputuloksena entistäkin tehokkaampia ulkomainoskampanjoita

Tiedot kiinnitetään Clear Channelin mainospintoihin ja tuloksena on aiempaa tehokkaampi ja järkevämpi ulkomainonnan kohdentaminen. Kohdennusratkaisu on luotettava, sillä se perustuu useisiin eri lähteisiin ja otoskokona on koko Suomi. Audience Engine -työkalumme avulla ulkomainonnan pintakohtainen laatu paranee entisestään yhdistettynä massamedian vahvuuksiin eli laajaan peittoon ja korkeaan toistoon.

 

Mikä parasta, kohdennetun ja aikaisempaa tehokkaamman ulkomainoskampanjan toteuttaminen on helppoa mainostajalle. Ota yhteyttä myyntiimme, kerro toiveesi ja kuvaile kohderyhmääsi – kampanjasuunnittelumme hoitaa loput!

Ota yhteyttäaudience engine in english


 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

 

Ville

Jätä yhteystietosi