Clear Channel yrityksenä


Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön. Visionamme on olla innovatiivisin ja menestyksekäs tietoa hyödyntävä mediayhtiö. Clear Channel Suomi Oy kuuluu Clear Channel Europe -yksikköön, joka on osa johtavaa ja globaalia ulkomainoskonsernia, Clear Channel Outdoor Holdingsia (NYSE: CCO).


Clear Channel Europe -yksikön tuoteportfolio kattaa 17 markkina-aluetta 16 000 digitaalisen ja 400 000 klassisen mainospinnan voimin. Clear Channel Europe työllistää 2900 sitoutunutta työntekijää. Missiomme on luoda median tulevaisuus. Muutamme toimialaa datalähtöisten innovaatioiden ja infrastruktuurin avulla hyödyttääksemme kaikkia sidosryhmiämme. Olemassaolon tarkoituksenamme (purpose) on tarjota alusta niin brändeille kuin hyväänkin: ”A Platform for Brands & A Platform for Good”. Tämä tarkoittaa mainostajien mediatavoitteiden saavuttamista samalla, kun pyrimme vaikuttamaan positiivisesti meitä ympäröivään maailmaan.Clear Channel Outdoor Holdings, Inc. (NYSE: CCO) on yksi maailman suurimmista ulkomainosyhtiöistä. Kattava ja monipuolinen tuoteportfoliomme koostuu noin 500 000 mainospinnasta 22 maassa. Toimimme Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Aasiassa tavoittaen miljoonia ihmisiä kuukausittain. Kaksi liiketoimintadivisioonaamme, Yhdysvalloissa sekä Karibian alueella toimiva Clear Channel Outdoor Americas (CCOA) sekä muualla maailmassa toimiva Clear Channel International (CCI), koostavat Clear Channel Outdoor Holdingsin. Koko konsernimme työllistää noin 4800 ihmistä globaalisti.

Creating the Future of Media

Meillä on vahva visio, joka kuvaa sekä tämänhetkistä uniikkia positiotamme mediamarkkinoilla että tulevaisuuden pyrkimyksiämme: Creating the Future of Media. 

Muutamme toimialaamme kaikkia sidosryhmiämme hyödyttääksemme. Muutos syntyy datalähtöisistä digitaalisista innovaatioista sekä infrastruktuurista, jonka lähtökohtana on ympäristö- ja sosiaalinen vastuu. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin.

Platform for Brands

Tarjoamme mainostajalle joustavan, luovan ja vastuullisen mediakanavan. Edistämme asiakkaittemme markkinoinnin onnistumista ja taloudellista menestystä sekä tuotamme heille ja muille kumppaneillemme aina lisäarvoa.

Panostamme tutkimukseen ja uusimpiin teknologioihin sekä kehitämme tuoteportfoliotamme vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Ratkaisumme tarjoavat moderneja mahdollisuuksia hyödyntää dataa, reaaliaikaista viestintää, dynaamisuutta, interaktiivisuutta sekä liikkuvan kuvan tuomaa huomioarvoa. Tarjoamme laadukkaat kontaktit ja autamme rakentamaan näkyvyyden kuluttajan ostopolun sekä kuluttajakokemuksen keskeisimmille paikoille. Uuden teknologisen kyvykkyytemme myötä mahdollistamme myös ulkomainoskampanjan laajamittaisen ja luotettavan kohdentamisen ensimmäisenä Suomessa.

Valtakunnallinen portfoliomme tarjoaa mainostajalle kolme selkeää kilpailuetua: tavoittavuus, aktivointi ja maineen rakentaminen.

Tavoita – Clear Channel tarjoaa mainostajalle valtakunnan laajimman ja tavoittavimman digitaalisen mainosverkoston mainostajan käyttöön. Avullamme tavoitat suuret yleisöt nopeasti sekä tehokkaasti ja saat viestisi läpi juuri halutussa kohderyhmässä.

Aktivoi – tarjoamme laadukkaita mediaratkaisuja koko asiakkaan ostopolun varrelle. Vuorovaikutteiset toteutukset ja mahdollisuus integroida ulkomainoskampanja mobiililaitteiden kanssa ohjaa asiakkaan luoksesi sekä aktivoi ajankohtaisella viestillä juuri oikeaan aikaan.

Rakenna mainetta – suuren kokoluokan digitaaliset mainosnäyttömme sijaitsevat parhaimmilla paikoilla ja ovat tehokas keino vahvistaa brändimielikuvaa. Näyttävät pinnat tarjoavat korkean huomioarvon.

Lue lisää ulkomainonnan hyödyistä »

 

 

Platform for Good

Haluamme olla muutakin kuin median tarjoaja. "A Platform for Good" -viittaa sekä pieniin että suuriin tekoihin, joilla pyrimme edistämään hyvinvointia yhteistyössä kaupunkien, mainostajien ja muiden sidosryhmiemme kanssa.

Toimimme vastuullisesti palvellen yhteisöjä ja kuntia sekä vaikuttaen positiivisesti meitä ympäröivään maailmaan. Tuemme vuosittain toinen toistaan tärkeämpiä hyväntekeväisyyskampanjoita tarjoamalla pro bono -näkyvyyttä.

Edistämme ympäristöystävällisyyttä ja tuomme iloa kaupunkilaisille älykkäiden kaupunkiratkaisuiden, kuten kaupunkipyörien ja sähköauton latauspisteiden avulla. Rakennamme vastuullista infrastruktuuria sekä tuomme kunnille mainostuloja.

Yrityksellämme on korkeat standardit sekä toimintaohjeet, joiden avulla torjumme korruptiota, ylläpidämme reilua kilpailua, puolustamme ihmisoikeuksia sekä panostamme tietosuojaan.

Pyrimme edistämään oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa sekä yhteiskunnallista hyvinvointia niin konsernitasolla kuin jokaisen työntekijämmekin toimesta. Yhdessä me luomme median tulevaisuutta.

Lue lisää vastuullisuustoimenpiteistämme »

 

 

Kulttuurimme

Kulttuurimme pohjautuu arvoihimme, joita haluamme elää joka päivä yrityksen arjessa, yhteisessä toiminnassa sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Arvostamme ammattimaisuutta, intohimoa, aitoutta ja itsevarmuutta. Asiakaskeskeisyys on meille todella tärkeää ja meidän pitää voida luottaa toisiimme joka tilanteessa. Panostamme vahvasti työhyvinvointiin ja hyvään työilmapiiriin.

  • 9/10 työntekijöistämme suosittelisi Clear Channelia työnantajana.
  • 9/10 työntekijöistämme kokee voivansa olla oma itsensä töissä.
  • 9/10 työntekijöistämme kokee, että tiimissä autetaan toinen toisiaan silloinkin, kun se tarkoittaa jonkin sellaisen tekemistä, mitä he eivät tavallisesti tee.
  • 9/10 työntekijöistämme kokee saavansa sopivasti vapautta ja itsenäisyyttä saavuttaakseen tavoitteet. 
    (Clear Channel, Fairness-kysely 2021. vastausprosentti 100 %, 58 vastaajaa.)

Lue Clear Channelista työpaikkana »

Clear Channelin arvot


https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-05.jpg
Eteenpäin katsominen
Sanaa kiirii nopeasti toimialallamme. Uutisnälkä tulevaisuuden suhteen kasvaa ja sen merkitys asiakkaillemme on suuri. Emme vain puhu siitä, mitä on tulossa − haluamme olla se mitä on tulossa. Investoimalla paljon tutkimukseen, toimialanäkemykseen ja kehittämiseen ja kontaktien mittaamiseen sekä kehittämällä digitaalista verkostoamme pidämme katseen vakaasti tulevaisuudessa.
https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-02.jpg

Vapaus

Uskomme, että yrittäjähenkinen toimintatapa, eli kiinnostus saada aikaan jotain suurempaa, johtaa vahvoihin paikallisiin brändeihin. Sisäisesti Clear Channelilla tämä tarkoittaa paikallisen kulttuurin ilmaisemista ilman keskitetyn liiketoiminnan tarkkoja rajoitteita. Konsernimme rakenne vapauttaa paikalliset toimijat loistamaan omilla vahvuuksillaan.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-07.jpg

Lupausten pitäminen

Kukaan ei pidä lupauksiaan kuten Clear Channel. Suoraselkäisyytemme on asia, joka yhdistää meitä ryhmänä. Lupausten pitäminen on henkilökohtaista sitoutumista jokaiselle meistä, jotta voimme rakentaa liiketoimintaamme ja kehittää vakaita asiakassuhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teemme sen, minkä lupaamme ja lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-04.jpg

Joustavuus

Emme ole ’apteekin hyllyltä’ -yritys. Emme usko täysin eri mainostajien ja kehityskumppanien tahtovan identtisiä ratkaisuja. Markkinat vaativat kodin ulkopuoliselta mainonnalta räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin ja kohderyhmiin, käsin poimituilla lokaatioilla ja oivaltavalla luovuudella höystettynä. Tällä mittarilla olemme markkinaa edellä. Ja aiomme pysyä siellä.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-06.jpg

Oikeudenmukaisuus

Kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja haluamme ylläpitää ympäristöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon lisäksi haluamme edistää oikeudenmukaisuutta työympäristössä sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme.

https://info.clearchannel.fi/hubfs/Arvot-harmaa-sivu-03.jpg

Nopeus

Tavoitteenamme on palvella sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaitamme viivyttelemättä ja laadukkaasti sovittuja aikatauluja kunnioittaen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi