Clear Channel yrityksenä

Clear Channel Suomi Oy on valtakunnallinen ulkomainosyhtiö. Olemme osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Mainoslaiteverkostomme sijaitsevat kaupunkien keskustoissa, suosituimmissa kauppakeskuksissa sekä myymälöiden sisällä, vilkkaimpien teiden varsilla ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Olemme digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä ja tarjoamme modernin ja kattavan verkoston mainostajien käyttöön.

 

Visio kuvake@4x

 

Visionamme on olla innovatiivisin ja menestyksekäs tietoa hyödyntävä mediayhtiö.

 

Missio kuvake@4x

 

Edistämme asiakkaittemme markkinoinnin onnistumista ja taloudellista menestystä sekä tuottamme heille ja muille kumppaneillemme aina lisäarvoa.

 

Arvot kuvake@4x

 

Johtamiskulttuurimme pohjautuu arvoihimme, joita haluamme elää joka päivä yrityksen arjessa, yhteisessä toiminnassa sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

 

Valtakunnallinen portfoliomme tarjoaa mainostajille kolme selkeää kilpailuetua

 

  • tavoittavuus, olemme massamedia ja tavoitamme suuret yleisöt nopeasti, sillä digitaalinen tarjoamme on valtakunnan laajin. Saat viestisi läpi halutussa kohderyhmässä
  • aktivointi, ohjaa asiakkaasi suoraan luoksesi tai aktivoi kuluttajaa tuomalla ajankohtainen viesti juuri oikeaan aikaan
  • näyttävyys ja huomioarvo, suuren kokoluokan digitaaliset mainosnäyttömme sijaitsevat parhaimmilla paikoilla ja ovat tehokas keino vahvistaa brändimielikuvaa

 

CLEAR CHANNELIN VAHVUUDET

 

Clear Channel tarjoaa mainostajalle valtakunnan laajimman ja tavoittavimman digitaalisen mainosverkoston mainostajan käyttöön. Tavoitamme suuret yleisöt tehokkaasti ja nopeasti.

 

Clear Channelin tarjoaa mainostajalle laadukkaat kontaktit. Rakennamme näkyvyyden mainostajalle kuluttajan ostopolun ja kuluttajakokemuksen mukaan vaikuttavimmille ja keskeisimmille paikoille. Tutustu ostopolkututkimukseemme.

 

Clear Channelin tarjoaa myös tarkkaan kohdennetut kampanjat pienemmälle tai tarkoin valitulle kohderyhmälle. Lue lisää paikallisratkaisuistamme ja tutustu toteutettuihin kampanjoihin.

 

Clear Channelin digitaaliset mainosratkaisut tarjoavat modernin teknologian mahdollisuuden hyödyntää dataa. Hyödynnä mainonnassa reaaliaikasta viestintää, dynaamisuutta sekä interaktiivisuutta ja liikkuvan kuvan tuomaa huomioarvoa. Tutustu asiakkaamme dynaamiseen toteutukseen.

 

Clear Channelin lisäarvo mainostajalle löytyy myös luovuudesta. Rohkean kokeilemisen ja tinkimättömän tekemisen voimalla on saatu hyviä kokemuksia luovuuden voimasta kampanjoissa. Tutustu jo tehtyihin luoviin kampanjatoteutuksiin.

 

JOHTAMISKULTTUURIMME

 

Johtamiskulttuurimme pohjautuu arvoihimme, joita haluamme elää joka päivä yrityksen arjessa, yhteisessä toiminnassa sekä toistemme että asiakkaidemme ja yhteistyö-kumppaniemme kanssa.

 

Arvostamme ammattimaisuutta, intohimoa, aitoutta, ja itsevarmuutta. Asiakaskeskeisyys on meille todella tärkeää ja meidän pitää voida luottaa toisiimme joka tilanteessa.

 

Arvomme

 

Vapaus

Uskomme, että yrittäjähenkinen toimintatapa, eli kiinnostus saada aikaan jotain suurempaa, johtaa vahvoihin paikallisiin brändeihin.

Sisäisesti Clear Channelilla tämä tarkoittaa paikallisen kulttuurin ilmaisemista ilman keskitetyn liiketoiminnan tarkkoja rajoitteita.

Konsernimme rakenne vapauttaa paikalliset toimijat loistamaan omilla vahvuuksillaan.

 

Nopeus

Tavoitteenamme on palvella sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaitamme viivyttelemättä ja laadukkaasti sovittuja aikatauluja kunnioittaen.

 

Joustavuus

Emme ole ’apteekin hyllyltä’ -yritys. Emme usko täysin eri mainostajien ja kehityskumppanien tahtovan identtisiä ratkaisuja.

Markkinat vaativat kodin ulkopuoliselta mainonnalta räätälöityjä ratkaisuja eri tarpeisiin ja kohderyhmiin, käsin poimituilla lokaatioilla ja oivaltavalla luovuudella höystettynä. Tällä mittarilla olemme markkinaa edellä. Ja aiomme pysyä siellä.

 

Eteenpäin katsominen

Sanaa kiirii nopeasti toimialallamme. Uutisnälkä tulevaisuuden suhteen kasvaa ja sen merkitys asiakkaillemme on suuri. Emme vain puhu siitä, mitä on tulossa − haluamme olla se mitä on tulossa. Investoimalla paljon tutkimukseen, toimialanäkemykseen ja kehittämiseen ja kontaktien mittaamiseen sekä kehittämällä digitaalista verkostoamme pidämme katseen vakaasti tulevaisuudessa.

 

Oikeudenmukaisuus

Kunnioitamme ja arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja haluamme ylläpitää ympäristöä, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon lisäksi haluamme edistää oikeudenmukaisuutta työympäristössä sekä henkilökunnan kesken että suhteessamme asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihimme.

 

Lupausten pitäminen

Kukaan ei pidä lupauksiaan kuten Clear Channel. Suoraselkäisyytemme on asia, joka yhdistää meitä ryhmänä.

Lupausten pitäminen on henkilökohtaista sitoutumista jokaiselle meistä, jotta voimme rakentaa liiketoimintaamme ja kehittää vakaita asiakassuhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Teemme sen, minkä lupaamme ja lupaamme vain sen, minkä voimme pitää.

 

cc - kaikki arvot

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi