Clear Channel maailmalla

Clear Channel Suomi on osa globaalia Clear Channel Outdoor -konsernia. Yksi menestyksemme salaisuuksista on eteenpäin katsominen. Meitä yhdistää halu luoda tulevaisuuden ulkomainosratkaisuja: panostamme tutkimukseen ja uusimpiin teknologioihin sekä kehitämme tuoteportfoliotamme vastaamaan alati muuttuviin tarpeisiin. Ulkomainonta reagoi ja joustaa, kun maailma ympärillämme muuttuu.

 

CLEAR CHANNEL OUTDOOR ON YKSI MAAILMAN SUURIMMISTA ULKOMAINONNAN TARJOAJISTA

 

Toimimme ympäri maailman yli 31:ssä valtiossa Aasiassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Pohjois-Amerikassa. Maailmanlaajuiseen tarjontaamme kuuluu yli 450 000 mainospintaa.

 

Työllistämme tuhansia ihmisiä. Arvomme; vapaus, joustavuus, eteenpäin katsominen, lupauksien pitäminen, oikeudenmukaisuus ja nopeus yhdistävät meistä jokaista kulttuurista, kansallisuudesta ja kielestä riippumatta.

 

Kartta

 

 

MEITÄ YHDISTÄÄ HALU LUODA TULEVAISUUDEN ULKOMAINOSRATKAISUJA

 

Kehitämme kiinnostavia keinoja kuluttajan tavoittamiseen kauppakeskuksissa, myymälöiden sisällä, teiden varsilla, kaupunkien keskustoissa, lentoasemalla ja satamissa. Luomme ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme tavoittamaan kuluttajat oikeaan aikaan, oikeassa paikassa. Tarjoamme brändeille keinon olla läsnä ostopolun jokaisessa vaiheessa sekä inspiroida ja auttaa kuluttajaa dynaamisilla, interaktiivisilla ja luovilla toteutuksilla.

 

Ulkomainonta on vahva valinta mainostajille. Sen avulla saavutat tavoitteesi brändin rakennuksesta aktivointiin ja modernina massamediana se toimii sekä ainoana että muita kanavia täydentävänä mediana.

 

OLEMME MUUTAKIN KUIN MEDIA

 

Me uskomme, että meillä on vastuu palvella yksilöä ja yhteisöä sekä panostaa yhteiskuntaan. Osallistumme jatkuvasti infrastruktuurin kehittämiseen sekä projekteihin, joiden avulla löydämme uusia keinoja vaikuttaa positiivisesti asioihin ympärillämme.

 

Esimerkiksi Iso-Britanniassa olemme investoineet yli miljoona puntaa puiden istuttamiseen yhteistyökumppanimme Trees for Cities kanssa. Kumppanuutta on tarkoitus jatkaa Edible Playgrounds -projektin parissa. Projektin tarkoituksena on rakentaa puutarhoja, joihin istutetaan erilaisia hyötykasveja. Puutarhat tarjoaisivat terveellistä ravintoa erityisesti köyhien alueiden lapsille sekä mahdollistavat ainutlaatuisen keinon oppia lisää terveellisestä ruuasta sekä sen kasvatuksesta.

 

Hyväntekeväisyyshankkeiden lisäksi panostamme älykkäisiin kaupunkiratkaisuihin. Esimerkiksi Suomessa olemme mukana tarjoamassa yksiä rakastetuimmista kaupunkiratkaisuista – kaupunkipyörät, sähköautojen latauspisteet sekä uusi Agora-pakettiautomaatti ovat keinojamme helpottaa yksilöiden arkea sekä parantaa yhteisöiden ympäristöystävällisyyttä. Tämän lisäksi olemme olleet mukana tukemassa monia vastuullisuuskampanjoita sekä tarjonneet media-alustan erilaisille kulttuurielämyksille, kuten LUX Helsingille. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kaupunkien sekä esimerkiksi HelsinkiMission kanssa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi