22.09.2020 | Smart City, Vastuullisuus

Clear Channel ja vastuullisuus

Yrityksessämme yritysvastuullisuus näyttää vuonna 2020 ja 2021 konkreettisina tekoina. Haluamme kasvattaa positiivista vastuullisuutta koko arvoketjussa, huomioiden niin oman toimintamme, toimitusketjumme kuin tuotteet ja palvelumme sekä koko toimialan haastamisen. Miten sitten aiomme tämän tehdä? Miten erottaudumme?

 

Olemme määritelleet selkeät ja olennaiset vastuullisuusteemat sekä asettaneet niille pitkän aikavälin tavoitteet. Meillä on vahva arvopohja, jolta ponnistamme vastuullisuustyön kehittämisessä. Olemme aktiivisesti mukana yhteiskunnan ja asiakkaiden kestävän toiminnan tukemisessa, kuten esimerkiksi Smart City -teeman alla kulkevien ratkaisujen kautta.

Tutustu: smart city

 

EETTISET ARVOT JA PERIAATTEET

 

Annamme näkyvyyttä mainosnäytöissämme ilman vastiketta yleishyödyllisille tahoille, kuten terveys- ja sosiaalialan järjestöille ja viranomaisille.

 

Olemme olleet HelsinkiMissionin kumppani jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhteistyömme avulla HelsinkiMissio on saanut työlleen laajaa näkyvyyttä kaupunkikuvassa. Lisäksi ulkomainoskampanjat ovat tuoneet lisää vapaaehtoisia mukaan järjestön toimintaan.

Case: yksinäisyys ei ole kaikille poikkeustila

 

Emme ota mainospinnoillemme näytettäväksi sisältöjä, jotka loukkaavat tasa-arvoisuuden, tasavertaisuuden tai oikeudenmukaisuuden periaatteitamme.

 

KAUPUNKIYMPÄRISTÖN VAALIMINEN JA KEHITTÄMINEN

 

Mainosnäyttöjen sijoittelussa otamme aina huomioon ympäröivän kaupunkimiljöön ja arkkitehtuurin. Pyrimme sovittamaan näytöt mahdollisimman toimivasti yhteensopiviksi ympäristön kanssa. Mainosnäyttömme voivat toimia myös osana älykkään kaupungin infrastruktuuria: esimerkiksi karttoina, sähköauton latauspisteinä tai ilmanlaadun mittaussensoreiden sijoituspaikkoina.

 

TALOUDELLINEN VASTUU

 

Kaikki tekemisemme kiteytyy konsernimme sloganiin Creating the future of media. Haluamme luoda voimaa tulevaisuuden talouselämään. Vaikka olemme osa globaalia konsernia, maksamme meille kuuluvat verot Suomeen. Suomen Asiakastieto Oy on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatin, joka on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Vain 12 % yrityksistä täyttää sertifikaatin kriteerit.

Lue Suomen Vahvimmat -sertifikaatista lisää

 

Vuokranmaksajan asemassa tuemme merkittävästi esimerkiksi Helsingin satamia ja Helsinki-Vantaan lentoasemaa, jotka ovat tärkeä osa koko valtion taloudellista toimivuutta.

 

Pyrimme suosimaan paikallisia kumppaneita ja alihankkijoita ja täten ostamaan lisää työtä Suomeen.