Tavoittavaa, vaikuttavaa ja kohdennettavaa ulkomainontaa

Ulkomainos Helsingin keskustassa

5 syytä valita Clear Channelin ulkomainosverkosto:

  1. Laajin digitaalinen verkosto kattaen yli 3400 digitaalista mainospintaa ja 176 paikkakuntaa. 87 % Suomen väestöstä asuu kunnassa, joka tavoitetaan Clear Channelin digitaalisella verkostolla – tämä kattaa noin 4,85 miljoonaa suomalaista.*

  2. Ylivoimainen isojen digitaalisten pintojen verkosto. Meidän yli 280 upeaa, uniikkia ja jättimäistä digitaalista mainospintaamme herättävät taatusti huomion ja tekevät vaikutuksen. Isot pintamme tavoittavat niin Helsingin ydinkeskustassa kuin kauppakeskuksissa ja maanteillä läpi Suomen.

  3. Mainosverkostomme kattaa tiiviisti asutut kaupunkikeskustat sekä kaupan ja vapaa-ajan keskittymät. Tavoitamme tehokkaasti kaupunkilaiset, sillä 95 % verkostostamme sijaitsee taajama- eli tiheän asutuksen alueella.

  4. Ulkomainontaa voi kohdentaa monipuolisesti verkostossamme ajan, sijainnin, tavoitellun yleisön sekä kontekstin mukaan. Meillä on monipuolisia valmiita kohdennusratkaisuja, jonka lisäksi räätälöimme mieluusti kampanjaan sopivan kohdennuksen. 

  5. Ulkomainosverkostomme aktivoi tehokkaasti kaupan ja vapaa-ajan keskittymissä. Verkostomme kattaa yli 40 kauppakeskusta ja yli 600 S-ryhmän myymälää. 9/10 huomaa mainontaa kauppakeskuksissa ja 4/10 on ostanut kauppakeskuksen digitaalisella mainosnäytöllä näkemänsä tuotteen.

*Tilastokeskus

Downtown Digital hero_flow

Lataa opas ulkomainonnan hyödyistä