Tiimityönä Suomen digitaalisinta ulkomainontaa

Meillä Clear Channelilla työskentelee iso joukko eri alojen ammattilaisia useissa eri tiimeissä ja erilaisissa tehtävissä, esimerkiksi myynnin, kehityksen ja kampanjasuunnittelun parissa. Yhteistä kaikille työntekijöille on palo tehdä Suomen digitaalisinta ja parasta ulkomainontaa yhdessä mahtavien kollegoiden kanssa. Lue, millaisissa tiimeissä ja tehtävissä meillä työskennellään.

 

asiakkuudet ja MYYNTI

Olipa kyseessä iso brändi tai pieni paikallinen yrittäjä, myyntimme on aina valmis auttamaan. Myyntitiimimme avulla teet brändistäsi ja tuotteestasi tai palvelustasi kuuluisan. He auttavat asiakkaita löytämään parhaat mainosratkaisut ja näkyvyyden juuri oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Myyntimme tekee yhteistyötä niin media- ja mainostoimistojen kanssa kuin suoraan mainostaja-asiakkaiden kanssa.

 

huolto ja tuotanto

Järjestelmällisen ja tehokkaan operaatiotiimimme työn- ja kädenjälki näkyy parhaiten katukuvassa. Tämä tiimi vastaa siitä, että uusia mainoslaitteita pystytetään oikeisiin paikkoihin, ja että vanhat mainoslaitteet toimivat ja kiiltävät upeuttaan. Operaatiotiimin vastuulla on myös perinteisen ulkomainonnan materiaalien oikea-aikainen näkyvyys katukuvassa ja teiden varsilla.

 

KAMPANJASUUNNITTELU

Kampanjasuunnittelun tiimimme kokoaa palapeliä, jossa halutut kohderyhmät tavoitetaan oikeassa paikassa, oikeaan aikaan. Tässä tiimissä ollaan tarkkana kuin porkkanat, sillä lukuisien eri kampanjoiden aikataulutus ja kohderyhmien tavoittaminen vaatii järjestelmällistä otetta ja kokonaisuuksien hallintaa yksityiskohtia unohtamatta. Kampanjasuunnittelumme on myyntitiimimme korvaamaton tuki ja apu.

 

KEHITYS ja tuote

Kehitystiimimme vastaa sopimuksista, kumppanuuksista sekä kumppanuuksien kehittämisestä ja yhteistyöstä. Tiimi työskentelee läheisesti muun muassa kaupunkien ja paikallisten viranomaisten kanssa erilaisissa lupa- ja kehityshankkeissa. Kehitystiimimme ansiosta verkostomme on kattava, monipuolinen ja enenevissä määrin digitaalinen. Tiimi on vahvasti mukana rakentamassa modernia kaupunkikuvaa, esimerkkinä tästä muun muassa upea kaupunkipyöräverkosto pääkaupunkiseudulla ja Turussa sekä sähköautojen latauspisteet.

 

Tuotetiimi paketoi nimensä mukaisesti ulkomainonnan tuotteiksi sekä laskee mainoslaitteille tavoittavuudet ja viikkotason kontaktit. Heillä on tarkka tieto siitä, kuinka monta mainoslaitetta sijaitsee missäkin kaupungissa, kauppakeskuksessa tai teiden varsilla. Tuotetiimimme vastaa luonnollisesti myös tuotekehityksestämme ja kehittää uusia työkaluja muun muassa ulkomainonnan kohdentamiseen.

 

Kehitystiimimme sisällä toimii myös digitiimi. Digitiimimme on kuin pieni voimala, joka ideoi uusia digitaalisia ulkomainosratkaisuja asiakkaillemme, mutta viihdyttää myös toimistolla kollegoitaan. Tämä tiimi auttaa asiakkaitamme erottautumaan ja tekemään vaikutuksen muun muassa erilaisilla luovilla ratkaisuilla ja dynaamisen mainonnan mahdollisuuksilla. Digitiimimme surffaa ulkomainonnan trendien aallonharjalla ja pitää timanttisen osaamisensa aina ajantasaisena.

 

MARKKINOINTI ja tutkimus

Pieni ja ketterä markkinointitiimme uutisoi ulkomainosmedian tärkeimmät uutiset ja tarinallistaa tuotteistuksemme. Markkinointimme viestii tuotelanseerauksista, tapahtumista ja mediamaailman ilmiöistä nopealla sykkeellä ja luo kiinnostavia sisältöjä verkkosivuillemme. Tiimi luottaa myös tutkimusten voimaan, joita tuotamme ja toteutamme yhdessä tutkimusyritysten kanssa. Lisäksi hyödynnämme sekä kotimaisia että kansainvälisiä tutkimuksia ja muuta olemassa olevaa dataa myyntitiimimme tueksi.

 

Talous ja hallinto

Talous-, HR- ja IT-tiimien ansiosta päivittäinen toimintamme rullaa sujuvasti ja työvälineet ovat kunnossa. Nämä tiimit pitävät huolta työhyvinvoinnistamme ja jaksamisestamme sekä siitä, että yrityksemme talous pysyy raiteillaan. Kirjanpito, laskutus, raportointi, palkat – talousosastomme kyllä hoitaa, tarkkuudella ja napakasti.

 

JOHToryhmä

Mitäpä olisi yritys ilman johtoryhmää? Meidän dynaaminen johtoryhmämme on neljän miehen tehokvartetti, joka johtaa ja ohjaa liiketoimintaamme, kantaa vastuun yrityksemme menestyksestä, strategioista sekä talouden ja ihmisten johtamisesta. Johtoryhmämme on kuin vakaa kapteeni, joka luotsaa laivansa karikoiden ohi niin myrskyssä kuin poutasäässäkin.

 

Harjoittelijat

Tarjoamme ammattikorkeakouluopiskelijoille harjoittelupaikan myynnin, markkinoinnin tai tuotekehityksen parissa aina syksyisin ja keväisin. Nämä energiset tehopakkaukset ilahduttavat toimistoarkeamme ja tarjoavat korvaamatonta apua aina päivittäisten asioiden hoidosta vaativampiinkin kokonaisuuksiin asti. Harjoitteluohjelma tarjoaa molemmille osapuolille mahdollisuuden oppia uutta sekä saada työntekoon inspiraatiota ja uusia näkökulmia.


Tutustu myös eri tiimiläistemme työntekijätarinoihin.

Työntekijätarinoita   

                                                         

Kick_off_Mainoskakkulapio