02.06.2023 | Uratarina

Kevään 2023 harjoittelijakolmikon kokemukset Clear Channelilla

Tarjoamme joka syksy ja kevät opiskelijoille mahdollisuuden oppia lisää toimialastamme harjoittelujen merkeissä. Uskomme tämän olevan tärkeä askel eteenpäin sekä itse opiskelijoille että meille työnantajana ja yrityksenä. Harjoittelu on mentorointia, yhdessä tekemistä ja molemminpuolista oppimista. Tänä keväänä pääsimme jälleen tutustumaan kolmeen uuteen huipputyyppiin. Tutustu paremmin Kadirin, Maisan ja Villen kokemuksiin harjoittelujaksosta lukemalla lisää!

Maisa, Kadir ja Ville pääsivät osaksi toimistomme arkea ja upeaa työyhteisöämme kevään ajaksi. Heidän työpäivänsä täyttyivät monipuolisista ja mielenkiintoisista työtehtävistä, kuten esimerkiksi Adoben ohjelmien käytöstä, videoiden kuvaamisesta, verkkosivujen päivityksistä sekä muiden teksti- ja kuvasisältöjen luomisesta.

Kevään aikana Kadir, Maisa ja Ville ovat oppineet paljon, ja harjoittelusta jää niin heille kuin meillekin unohtumaton kokemus. Harjoittelijamme pääsivät osallistumaan kevään tapahtumiin ja he olivat mukana esimerkiksi Summer Deals -kampanjan lanseerauksessa sekä uusissa videoprojekteissa. Työn kirjavuus antaa harjoittelijoillemme intoa ja paljon hyödyllisiä kokemuksia tulevaan.

 

 

Kadir_harkkariblogi

Kadir Özcan

Myyntimarkkinoinnin harjoittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Liiketalouden koulutusohjelma, 3. vuoden opiskelija


3 ensimmäistä sanaa, jotka tulevat mieleen Clear Channelista:
osaava, auttava ja lämminhenkinen

 

Urheilua, musiikkia ja muotia rakastava Kadir haki Clear Channelille harjoitteluun, koska hänestä ala vaikutti kiinnostavalta ja hän oli kuullut Clear Channelista työpaikkana paljon positiivista. Jo haastatteluvaiheessa Kadirille välittyi lämmin ja positiivinen fiilis työyhteisöstä. 

 

"Harjoittelu antoi minulle enemmän kuin olisin voinut pyytää – se tuki omaa oppimistani ja starttiani työelämään ottamalla omat toiveeni ja ajatukseni huomioon. Koen, että jo laaja taitoarsenaalini sai paljon uutta hyvää joukkoonsa. Opin myös paljon itsestäni sekä työntekijänä että laajemmin ihmisenä. Harjoitteluni antoi paljon näkemystä siitä, mistä oikeasti tykkään ja mitä haluan työkseni tehdä." 

 

Ensimmäinen päivä oli itsessään jännittävä, kun kaikki oli vielä uutta. Kadir kertoi jännityksen kuitenkin laantuneen nopeasti hänen tavattuaan uudet kollegansa, jotka vaikuttivat erittäin mukavilta. Kadir on päässyt tekemään Clearilla paljon erilaisia työtehtäviä ja on vakuuttanut kaikki muun muassa mahtavilla videotuotantotaidoillaan esimerkiksi euroviisuhuumassa tehdyn Käärijä-videon parissa. 

 

"Pääsin tekemään Clearilla paljon; videoprojekteja, valokuvaamista, somepostauksia, presentaatioita – lista on pitkä. Pääsin jopa suunnittelemaan uudet käyntikortit heti harjoittelun alkupäässä. Myös suunnittelemiani mainosspotteja päätyi ihan koko kansan nähtäville pinnoillemme! Kyllä, myös kahvia pääsi keittämään, joten harjoittelu tuntui tarpeeksi immersiiviseltä."

 Kadirin vinkki harjoitteluun:

"Rohkeus tarttua haastavilta tuntuviin tehtäviin, avun kysyminen tarpeen vaatiessa ja hyvä paikallinen ravintolatietämys vievät harjoittelussa pitkälle!"

 

 

Maisa_harkkariblogi

Maisa Lokka

Tuotemarkkinoinnin harjoittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, vastavalmistunut markkinoinnin ja viestinnän tradenomi


3 ensimmäistä sanaa, jotka tulevat mieleen Clear Channelista:
opettavainen, reilu ja yhteisöllinen

 

Nauravainen ja toimeentarttuva Maisa on vastavalmistunut Haaga-Heliasta markkinoinnin ja viestinnän tradenomiksi. Maisa haki Clear Channelille harjoitteluun, sillä hän halusi vastaanottaa arvokkaita oppeja sekä kasvattaa ammatillista itsevarmuutta Clear Channelin kaltaisessa mahtavassa työympäristössä. Harjoittelun aikana Maisasta on kuoriutunut lahjakas kirjoittaja sekä taitava verkkosivusisältöjen loihtija.

 

"Clear Channel vaikutti yritykseltä, jossa harjoittelusta saa paljon irti ja työpaikalta, jossa on erittäin lämmin yhteishenki."

 

Maisa on päässyt kevään aikana näkemään, millaista on työskennellä huipputyöyhteisössä, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Kaikki työkaverit ovat olleet huippuja ja apua on aina ollut saatavilla. Harjoittelu on myös antanut Maisalle monipuolisten työtehtävien avulla paljon tärkeitä oppeja markkinoinnin alalla vaadittavista taidoista. Maisa kokeekin kehittyneensä harjoittelun aikana valtavasti. 

 

"Olen päässyt tekemään laajasti erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä, esimerkiksi artikkeleiden ja uutiskirjeiden kirjoittamista, somepostauksia sekä tuotepresentaatioita. Pääsin myös näkemään, millainen tuotelanseerausprosessi on alusta loppuun asti sekä tuottamaan markkinointisisältöä lanseerattavasta uutuustuotteesta. Olen kehittynyt huimasti esimerkiksi Adoben ohjelmien käytössä. Myös yleinen ideoiminen, sisällöntuotanto ja visualisoiminen ovat kehittyneet harjoittelun aikana."

 Maisan vinkki harjoitteluun:

"Tartu rohkeasti erilaisiin työtehtäviin! Vaikka se oma juttusi olisikin vielä hieman hakusessa, monipuoliset työtehtävät voivat antaa suuntaa siihen, mikä kiinnostaa itseä eniten."

 

 

Ville_harkkariblogi-1

Ville Vaarnas

Markkinoinnin ja tutkimuksen harjoittelija
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Liiketalouden koulutusohjelma, 3. vuoden opiskelija


3 ensimmäistä sanaa, jotka tulevat mieleen Clear Channelista:
auttava, edelläkävijä ja vastuullinen

 

Positiivinen ja sarkastisella huumorilla varustettu Ville haki Clear Channelille harjoitteluun, koska häntä kiinnosti työskentely markkinoinnin alan tehtävissä. Monipuolinen harjoittelu on kasvattanut Villen kiinnostusta markkinointialaa kohtaan, jonka lisäksi se on tarjonnut useita hyödyllisiä kokemuksia. 

 

"Harjoittelu antoi minulle paljon hyvää kokemusta alalla työskentelystä sekä laajaa osaamista tulevaisuuden työelämää varten. Pääsin tekemään monipuolisesti erilaisia markkinoinnin töitä, joihin kuuluivat esimerkiksi kuvankäsittely sekä tapahtumakutsujen, artikkeleiden ja presentaatioiden tekeminen."

 

Ville kokee päässeensä työskentelemään huippuporukassa, jossa kaikkia kohdeltiin tasavertaisina. Työporukkaan oli Villen mukaan helppoa tulla mukaan ja ensimmäisten päivien jännitys katosi samantien ovista sisään astuessa. 

 

"Ensimmäinen päivä oli erittäin positiivinen ja itselleni jäi siitä erinomainen fiilis. Vastaanotto koko Clear Channelin osalta oli lämmin ja yrityksestä sai jo ensimmäisen päivän aikana loistavan ja vastaanottavan kuvan. Muut harjoittelijat ja kollegat olivat aivan mahtavia ja heidän kanssaan on ollut ihanaa tehdä töitä. Parasta harjoittelussa on ollut saatavilla oleva tuki ja apu, jota on ollut aina tarjolla ohjaajien toimesta."

 Villen vinkki harjoitteluun:

"Muistakaa kysyä apua tarvittaessa! Kaikki ohjaajat auttavat mielellään ja apua on aina saatavilla."

 


Kiinnostuitko?

Lue lisää harjoittelusta Clear Channelilla