Ulkomainoskampanjan suunnittelu

Suunnitteluohjeita

Tälle sivulle olemme koonneet hyödyllisiä työkaluja vaikuttavan ulkomainoskampanjan suunnitteluun. Tarvittaessa kampanjasuunnittelumme palvelee ja räätälöi tarpeitasi vastaavan kampanjan. Voit jättää meille myös kohderyhmäkohtaisen tarjouspyynnön, yhteystiedot löydät tämän sivun alalaidasta.

MEDIAKORTIT

Hinnat ja tiedot sarjoista ovat Ratkaisut-sivulla.

TUOTANTOTIEDOT

Tuotantotiedoista löydät tuotekohtaiset aineistovaatimukset ja toimitusohjeet.

Hthml-aineiston pikaopas auttaa html-aineistopohjaisen kampanjan suunnittelussa.

HTML5-ainestojen tuotantotiedoista löydät tuotekohtaiset ohjeet.

LÄHETÄ TIEDOSTOJA

Voit lähettää meille kampanja-aineistosi vaivatta sähköisesti.

Aineistoportaaliin >>

HYÖDYLLISIÄ TYÖKALUJA SUUNNITTELUUN

Clearviewstä näet mainoslaitteidemme sijainnin kartalla.

Tutustu myös ulkomainonnan suunnitteluohjeeseen>>

Audience Engine -suunnittelutyökalumme mahdollistaa ulkomainoskampanjoiden laajamittaisen suunnittelun ja toteuttamisen siten, että lähtökohtana toimii mainostajan tavoittelema kohderyhmä. Lue, kuinka Audience Engine -työkalumme toimii.

Heartbeats-konsepti on uudenlainen dataan perustuva mainonnan malli, joka mahdollistaa mainosviestien aiempaa älykkäämmän kohdentamisen Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Viestejä voidaan kohdentaa saapuvien ja lähtevien matkustajien kulkureittien perusteella. Heartbeats-konsepti on suunniteltu mainonnan ja median ostajille helpottamaan sekä mainonnan ostamista että suunnittelua. Lue, kuinka Heartbeats-konseptimme toimii.

Ladattavat oppaat -sivultamme löydät inspiroivia oppaita ja ohjeistuksia.

ULKOMAINONNAN MITTAAMINEN

Outdoor Impact on ulkomainonnan yleisönmittausjärjestelmä, joka yhdistää kuluttajien kulkureitit katujen ja teiden liikennevirtoihin. Se antaa ulkomainonnan mediaratkaisuille tarkat ja luotettavat tunnusluvut, huomioiden esimerkiksi mainospintojen ominaisuudet, kuten koko, valaistus, etäisyys ja ihmisen havainnointikyky. Yleisönmittausjärjestelmän mediavaluutta on VAC (Visibility Adjusted Contact). Outdoor Impactin takana on Outdoor Finland – Suomen ulkomainosliitto.

Lisätietoa Outdoor Impactista 

TUTKIMUS JA TRENDIT

Haluamme ymmärtää kuluttajakäyttäytymistä ja lisätä tietoisuuttamme ulkomainonnan vaikuttavuudesta. Tutkimme markkinaa, kuluttajien käyttäytymistä ja mainostajien kampanjoita jatkuvasti.

Lue lisää tutkimuksistamme>>

MEDIASANASTO

Mikä ihmeen VAC? Tiedätkö, mitä tarkoittaa OTC? Ota ulkomainonnan tärkeimmät termit haltuun mediasanastosta

INSPIROIDU!

Olemme koonneet inspiroivimmat toteutuksemme Caset-sivulle, josta löydät monia hyviä esimerkkejä kaikkein luovimmista kampanjoista.

AMMATTILAISTEN APUA TEHOKKAAN ULKOMAINOSKAMPANJAN TOTEUTTAMISEEN

Kaipaatko apua kampanjasi suunnitteluun tai toteutukseen? Clear Channelin ammattitaitoiselta henkilökunnalta saat varmasti tarvitsemaasi tukea. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitselomakkeella tai soittamalla numeroon 0207312030.

Ulkomainoskampanjan suunnittelu

 

YHTEYSTIEDOT

Puh: 0207312030
Sähköposti: kampanjasuunnittelu@clearchannel.fi
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

0207 312 000. tai lähetä sähköpostia
sales@clearchannel.fi