Mainonta paranee ulkona

Ulkomainonta ei ole vain mainontaa. Se on oikean elämän sosiaalinen media, joka yhdistää ja tavoittaa 99 % suomalaisista.*

Ulkomainonta ei ainoastaan herätä huomiota, vaan inspiroi ja vaikuttaa – luovasti ja vastuullisesti. Tule mukaan tekemään parempaa mainontaa ja saavuta tavoitteesi.


*Kantar Mind 2022

Maailma paranee ulkona

Kuvittele mainoskampanja, joka ei vain lupaa parempaa tulevaisuutta, vaan myös rakentaa sitä! Ulkomainonta tekee kaupungeista ja kunnista elinvoimaisempia, tuoden lisäarvoa jokaiselle asukkaalle. Valitsemalla ulkomainonnan autat yhteisöäsi, sillä mainostuotoilla tuetaan yhteiskuntaa maksamalla maanvuokria kaupungille ja kunnille. Ulkomainonta mahdollistaa myös arkea helpottavat palvelut kuten kaupunkipyörät ja bussikatokset. Tee maailmasta parempi näkymällä ulkona.

Katso brändivideomme täältä »

Purposemme

Purposemme on kaksiosainen: A Platform for Brands ja A Platform for Good. Toteutamme mainostajien mediatavoitteet samalla kun vaikutamme positiivisesti meitä ympäröivään maailmaan.

A Platform for Brands – tarjoamme mainostajille joustavan, luovan ja vastuullisen mediakanavan mediatavoitteiden saavuttamiseksi. 

A Platform for Good – haluamme olla muutakin kuin mediantarjoaja. Palvelemme yhteiskuntaa vastuullisesti tekemällä pieniä ja suuria tekoja yhdessä kaupunkien sekä mainostajien kanssa, joilla edistämme hyvinvointia yhteiskunnassamme ja kaupunkilaisten keskuudessa. Molemmat alueet ovat yhtä tärkeitä sekä liittyvät oleellisesti toisiinsa – emme voi tehdä toista tekemättä toista.  

 

Konkreettiset tekomme yhteiskunnan hyväksi


Ulkomainonnan mainostuotoista suuri osa vuodessa päätyy yhteiskunnan ja Suomen talouden hyväksi
mm. erilaisina maanvuokrina kaupungeille ja kunnille sekä arkea helpottavina palveluina, kuten kaupunkipyörinä ja pysäkkikatoksina. Tutustu ulkomainonnan vaikutuksiin alta tai lue lisää vastuullisuussivultamme

 

Katso brändivideomme