4.4.2024 | Digitaalinen mainonta, Uutiset, Liikenneympäristö, Kaupunkiympäristö

Uudistunut Panorama-tuoteperheemme – nyt parempi kuin koskaan!

Olemme kehittäneet Panorama-tuoteperheemme entistäkin paremmaksi. Uudistuksen myötä otat nyt näyttävästi haltuun auto- sekä ostosmatkat ja teet vaikutuksen isoilla mainospinnoilla. Yhden sijaan meillä on nyt uudistuksen myötä kaksi eri Panorama-tuoteperhettä: Panorama Driver ja Panorama Shopping.

Valloita auto- ja ostosmatkat tehokkaasti ja näyttävästi uusilla tuotteillamme!

 

Panorama Shopping_2.0-2

 

Panorama Shopping – Vaikuta isoilla mainospinnoilla ostosmatkalla

Tienvarsi- ja kauppakeskusmainonnan vahvuudet on tuotu nyt yhteen tuotteeseen – isoille mainospinnoille. Uutuustuotteella tavoitat asiakkaan jo, kun hän lähtee liikkeelle. Kuljetat viestiä läpi automatkan ja viimeistelet näkyvyytesi kauppakeskuksissa ja päivittäistavarakauppojen lähellä juuri ennen ostoshetkeä.

34 paikkakunnalla tavoittavaan verkostoon kuuluu yli 85 isoa digitaalista tienvarsipintaa ja yli 35 isoa pintaa kauppakeskuksissa.

Valitse laajan peiton tuote tai tavoita kuluttajat kohdennetusti. Voit näkyä isoissa kaupungeissa, päivittäistavarakauppojen läheisyydessä tai tavoittaa perheet ostosmatkalla.

 

panorama_driver_2.0.

 

Panorama Driver – Tavoita kuluttajat valtakunnallisesti liikenneympäristössä

Uudistuneella tuotteella otat haltuun automatkan valtateiden varsilta paikallisille teille ja tankkaushetkiin kuljettaen kuluttajaa kohti ostopäätöstä. Panorama Driver -tuotteessa tuttujen Panorama-mainospintojen toistoa, tavoittavuutta ja tehoa vahvistetaan Driver Digital mainospinnoilla, jotka sijaitsevat ST1-liikenneasemilla.

Jättimäiseen verkostoon kuuluu yli 100 isoa digitaalista tienvarsipintaa 49 kaupungissa ja yli 800 Driver Digital mainospintaa lähes 300 liikenneasemalla 150 paikkakunnalla.

Valitse laajan peiton tuote tai tavoita kuluttajat kohdennetusti. Voit näkyä isoissa kaupungeissa tai tavoittaa työmatkailijat.

 

Ota uusilla tuotteillamme haltuun auto- sekä ostosmatka näyttävästi ja tehokkaasti!

 

Panorama-tuoteperheemme

  • 174 Panorama Shopping
  • Tuotantotiedot_Panorama_Helsinki_Volvo_1-2024
  • Tuotekuva_Shopping_Wall_Sello_Loreal_1-2024
  • Panorama_kesä_kesko
  • driver digital
  • 953 Panorama Driver