23.1.2024 | Digitaalinen mainonta, Uutiset

Panorama-verkostomme kasvaa ja vahvistuu

Panorama-verkostomme kirkkaat jättikokoiset LED-näytöt tuovat huomioarvoa valtaväylien ja asutuskeskittymien sekä ostosalueiden läheisyydessä. 88 % suomalaisista on kiinnittänyt ulkomainontaan huomiota ja 7/10 kertoo kiinnostuneensa mainostetusta tuotteesta tai palvelusta matkalla nähdyn mainoksen perusteella.(1

Driver Digital sopii erinomaisesti pariksi Panorama-kampanjoihin, sillä tankkausnäytön ääressä vietetään autoiluympäristöön nähden hyvin pitkä aika – keskimäärin jopa 120 sekuntia. 

Panorama ja Driver Digital -verkostollamme tavoitat autoilijakohderyhmän vaikuttavilla, digitaalisilla mainospinnoilla automatkojen varrella ympäri Suomen.

 

Kehä3 Panorama_k-market_2024

 

Uusi valtava Panorama premium -pinta huippuvilkkaan Kehä III:n varrelle

Panorama-verkostomme laajenee näyttävällä Panorama premium -pinnalla pääkaupunkiseudulla. Uusi pinta on Suomen suurin digitaalinen tienvarsipinta.

Uusi valtava Panorama premium -pintamme sijaitsee Kehä III:n varrella Vantaalla Veromiehen, Tammiston ja Vantaanportin alueella. Sijainti on aivan ”kauppojen portilla” lähellä Jumboa, Motonetiä, K-Rautaa ja paljon muuta kauppaympäristöä. Uuden Panorama premium -pinnan sijainti osuu myös lähelle lentokenttää eli pinnalla tavoitetaan runsaasti lentokentälle kulkevia.

Tavoita huippuvilkkaan Kehä III:n varrella, pääkaupunkiseudun suurimpien kaupallisten keskittymien portilla.

 

Panorama Turku_3_2024_1

 

Turun Panorama-verkostomme laajenee

– Uusi vaikuttava Panorama-pinta Turun ydinkeskustaan

Turun uusi Panorama-pinta sijaitsee Eerikinkadulla, aivan eläväisen kauppakeskus Wiklundin ja Kauppatorin läheisyydessä. Tämä lokaatio tarjoaa mainostajille mahtavan tilaisuuden tavoittaa suuren yleisön vilkkaalla alueella. Yhdeksän neliömetrin digitaalisen Panorama-pinnan avulla mainoksesi nähdään ja muistetaan varmasti.

Vaikuttavat digitaaliset Panorama-pintamme takaavat mainoksellesi valtavan huomioarvon. 

 

driver digital

 

Herätä autoilijoiden huomio valtakunnallisesti Driver Digital -tuotteillamme

Jatkamme onnistunutta yhteistyötä St1:n kanssa ja viime vuoden aikana pilotoitu Driver Digital -tuotteemme löytyy nyt pysyvästi valikoimastamme.

Lisäksi pääkaupunkiseudun kuusi nykyistä St1 Panorama-näyttöä uudistuu kevään aikana. Uuden sopimuksen myötä tavoitteena St1:n kanssa on laajentaa yhteistyötämme myös muihin isoihin kaupunkeihin.

Driver Digital -verkoston ehdoton etulyöntiasema muodostuu siitä, että Shell ja St1 -asemien mainospinnat todella kohdataan – ne ovat sijoitettu samaan näkymään polttoainepumpun mittarilukeman kanssa.

Driver Digital -verkostomme tavoittaa tehokkaasti autoilevan kohderyhmän St1 ja Shell -asemilla ympäri Suomen.

 

Panorama ja Driver Digital -verkostomme

  • 130 Panorama
  • 2023_Kamux_Panorama_2_panorama2.0
  • Panorama_Turku
  • oda_driver_digital
  • 48 paikkakuntaa
  • driver digital
  • Tuotantotiedot_Panorama_Helsinki_Prisma_1-2024
  • Tuotantotiedot_Panorama_Turku_Kotipizza_1-2024
  • 814 Driver Digital

1) Consumer Compass (2018). Ostopolkututkimus, n=1040