29.2.2024 | Matkustusympäristö, Digitaalinen mainonta, Uutiset

Matkustuskeskittymien verkostomme kasvaa ja uudistuu!

Olemme saaneet uutuuksia Helsingin päärautatieasemalle, Länsiterminaaliin sekä Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lisäksi verkostomme näissä kohteissa tulee kevään aikana uudistumaan ja laajentumaan vielä entisestään.

Lentoasemalla, satamissa sekä rautatieasemalla näkymällä saat brändillesi valtavan huomioarvon ja pitkäaikaiset kampanjat tuovat moninkertaisen yleisön mainoksellesi. 

las_op_

 

Helsinki-Vantaan lentoaseman uudistus toi mukanaan myös täysin uudistuneen mainosverkoston 

Helsinki-Vantaan lentoaseman mittava kymmenvuotinen kehitysohjelma on valmistunut, jonka myötä verkostomme on kokenut suuria uudistuksia. Uudistunut lentoasema on nyt upeampi kuin koskaan.

Helsinki-Vantaan lentoasema on kehitysohjelman myötä palkittu Pohjois-Euroopan ja Euroopan parhaana lentoasemana sekä lentoaseman upea ruokasali on kruunattu "Airport Food Hall of the Year -2023" -palkinnolla. Lentoasemalle on saapunut myös lukuisia uusia premium-liikkeitä ja esimerkiksi kaikki promootiopaikkamme ovat saaneet täysin uuden ilmeen.

Koe lentoaseman valloittava tunnelma ja uusi ilme parhaiten paikan päällä. Varaa lentoasemakierros ja koe uniikki mainosympäristö omin silmin!

 

Portrait_Rautatieasema_Downtown Digital_Vattenfall_uutiskirje

Helsingin päärautatieaseman mainosverkostomme uudistuu ja digitalisoituu

Olemme saaneet alkuvuodesta Helsingin päärautatieaseman Postihalliin kolme uutta digitaalista pintaa ja kevään aikana rautatieasemalle on tulossa vielä lisää upeita uutuuksia.

Helsingin päärautatieasema on Suomen vilkkain rakennus, joka on vuonna 2024 entistä enemmän myös ajanvietto- ja odotuspaikka läpikulkupaikan sijaan. Rautatieasemalle on avautumassa paljon uusia matkustajaliikenteen ravintolapalveluita ja kahviloita, jotka jatkossa houkuttelevat asiakkaita viipymään asemalla pidemmänkin ajan. 

Näy Helsingin päärautatieasemalla, vilkkaalla sijainnilla ja tavoita valtava joukko ihmisiä kampanjallasi.

 

satamat, digitaalinen haltuunotto

 

Länsiterminaalin upeita uusia pintoja

Länsiterminaali on Suomen vilkkain laivaliikenteen matkustajaterminaali. Länsiterminaalin pinnat on uusittu elokuussa 2023 ja ne ovat nyt entistä laadukkaampia ja isompia (75"). Länsiterminaaliin on asennettu uusi iso ja näyttävä LED-näyttö kahden pienemmän ledin tilalle. Sen lisäksi Länsiterminaalin on asennettu kolme uutta näyttöä, jotka osuvat jokaisen laivasta poistuvan reitin varrelle.

Vuonna 2023 Helsingin Satamien kautta kulkeneiden matkustajien määrä kasvoi edellisvuodesta yli 12 % ja satamissa käy vuosittain yli 8 miljoonaa matkustajaa. Tämä osoittaa matkustajaliikenteen hyvää elpymistä!

Länsiterminaalin uusitut ja laadukkaammat pinnat vahvistavat mainonnan vaikutusta, tarjoten yrityksille erinomaisen alustan ostovoimaisen yleisön tavoittamiseen.

 

Matkustuskeskittymämme

  • 33 päärautatie
  • rautatieasema_bookbeat_uutiskirje
  • Portrait_Rautatieasema_Downtown Digital_Vattenfall_uutiskirje
  • satamat, digitaalinen haltuunotto
  • 66 satamapintaa
  • FeaturedImage_Katajanokka_Kaareva_LED_1-2024
  • LAS_High_Street
  • las_op_
  • 953 Panorama Driver