17.2.2020 | Digitaalinen mainonta, Ostosympäristö, Kauppakeskusmedia

Mainosverkostomme Lempäälän Ideaparkissa laajenee

Kauppakeskusmedian verkostoomme kuuluvan Lempäälän Ideaparkin mainosverkosto laajenee. Ideaparkkiin on nyt sijoitettu yhdeksän uutta digitaalista mainosnäyttöä, joten jatkossa uudessa verkostossa on kaikkiaan 15 Shopping Digital -näyttöä. Uusien mainospintojen lisäksi Ideaparkista löytyy myös upea 40 neliömetrin kokoinen Shopping Wall.

 

Ideapark Lempäälä on Suomen ensimmäinen liikekaupunki ja täysin uudenlainen kaupan keskittymä. Katettu liikekaupunki luo upeat puitteet koko perheen viihtymiselle ja tapahtumille. Ainutlaatuinen miljöö, kansainväliset brändit, ravintolat ja lastenkulttuuripalvelut ovat nopeiden ja ruuhkattomien liikenneyhteyksien päässä. Yli 150 liikkeen lisäksi Ideaparkista löytyy runsaasti kahviloita ja ravintoloita sekä Särkänniemen sisähuvipuisto ja Ti-Ti Nallen Koti.

 

Lempäälän Ideaparkissa tavoitat erinomaisesti niin Pirkanmaan talousalueen kuluttajat kuin kauempaakin tulevat ostosmatkalaiset. Digitaalisen mainoslaitteiden lisäksi Ideaparkissa on myös promootiomahdollisuus tapahtumarikkaassa ympäristössä. Tampereen talousalueella kauppakeskusverkostoomme kuuluvat Ideaparkin lisäksi myös Koskikeskus Tampereen keskustassa sekä Kauppakeskus Elo Ylöjärvellä. Verkostomme kautta tavoitat alueen ostoksia tekevät kuluttajat kattavasti ja tehokkaasti.

 

kauppakeskusmediamme

 

Mainonta ostosympäristössä tavoittaa kuluttajat päätöksen kannalta merkityksellisimmällä hetkellä. Clear Channelin digitaalinen verkosto kauppakeskuksissa on kiistatta markkinoiden laajin ja tehokkain. Kauppakeskusmedia tarjoaa mahdollisuuksia niin valtakunnalliseen peittoon kuin paikalliseen näkyvyyteen. Rakennamme kampanjallesi näkyvyyden kuluttajan ostopolun vaikuttavimmille ja keskeisimmille paikoille!

Tutustu valtakunnalliseen kauppakeskusmedian verkostoomme.

kauppakeskusmediamme

 

Lempäälän Ideaparkin monipuolinen mainosverkosto tavoittaa 1,3 miljoonaa kontaktia viikossa ja  kauppakeskuksen Shopping Digital -näyttöjä voi ostaa erikseen tai osana laajoja kauppakeskussarjojamme.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää inspiroivista mainosmahdollisuuksistamme!

OTA YHTEYTTÄ