22.5.2019 | Digitaalinen mainonta, Uutiset, Smart City, Kaupunkiympäristö

Loistouutisia mainostajille: Vantaalle tulee kaupunkipyörien myötä noin 30 suurta digitaalista mainospintaa

Vantaan kaupunkipyörät tuovat mainostajille suuren ja tavoittavan mainosverkoston sekä edistävät älykästä kaupunkia. Clear Channel vastaa kaupunkipyörien kaupallistamisesta ja digitaalisesta mainosverkostosta.

Kesäkuussa Vantaalla on syytä juhlaan, kun kauan odotetut kaupunkipyörät tuodaan vihdoin sen kaduille. Juhlimisen aihetta riittää myös mainostajilla, joille kaupunkipyörät tuovat uuden digitaalisen mainosverkoston.

Mainosverkosto kattaa noin 30 suurta digitaalista mainospintaa. Kyseessä ovat katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt, jotka sijaitsevat kaupungin parhaimmilla ja tavoittavimmilla paikoilla niin Tikkurilan, Aviapoliksen, Myyrmäen, Kivistön kuin Koivukylänkin alueilla.

Mainospinnat tuovat mainostajille runsaat markkinoinnin mahdollisuudet: ne mahdollistavat reaaliaikaiset, näyttävät ja isot kampanjat. Kaupunkipyörät antavat yrityksille ja niiden brändeille positiivista näkyvyyttä ja mahdollisuuden tavoittaa ostovoimaiset kuluttajat heidän arkiympäristössään, niin työmatkoilla ja kuin vapaa-aikanakin.

Kaupunkipyörien kaupallistaja ja digitaalisten mainospintojen omistaja on Clear Channel, joka vastaa myös Helsingin, Espoon ja Turun kaupunkipyöräpalvelun yksityisen rahoituksen hankinnasta. Clear Channel on tehnyt jo pitkään töitä älykaupunkien puolesta. Koska kaupunkipyörät hyödyntävät digitaalisuutta ja helpottavat kaupunkilaisten jokapäiväistä elämää, edistävät ne Smart Cityä parhaimmillaan.

Kaupunkipyöräverkosto tukee lisäksi Clear Channelin visiota ”Where brands meet people”, sillä Clear Channelin tavoite on kehittää kaupunkiympäristöistä entistä viihtyisämpiä ja helpottaa kaupunkilaisten sekä turistien liikkumista. Tervetuloa mainostamaan Vantaan tämän kesän suurimman puheenaiheen äärellä!