30.3.2022 | Uutiset, Yhteistyö, Vastuullisuus

Clear Channel yhteistyöhön Odotus-elokuvan kanssa

Ulkomainosyhtiö Clear Channel on 1. huhtikuuta ensi-iltaan tulevan Odotus-elokuvan yhteistyökumppani.

Odotus-elokuva on maailman ensimmäinen hiilinegatiivisesti tuotettu elokuva. Tuotannossa on käytetty muun muassa ekosähköä, lähituottajien kasvisruokaa, kierrätettyjä̈ vaatteita sekä lavastus on toteutettu kierrätyshuonekaluin ja -sisustusesinein. Tuotannon hiilijalanjälki on laskettu tarkkaan ja kompensoitu kokonaisuudessaan. Päästöt on kompensoitu yhteistyössä suomalaisen voittoa tavoittelemattoman Compensate-säätiön kanssa, joka taistelee ilmastonmuutosta vastaan.

 

"-Yhteistyössä Odotus-elokuvan kanssa meitä ilahduttaa erityisesti elokuvan tuottaminen hiilinegatiivisesti. Uusien toimintamallien löytäminen ja kehittäminen vaatii kykyä löytää uusia vaihtoehtoisia tapoja toimia kestävän kehityksen edellyttämällä tavalla. Haluamme edistää ja tukea ympäristöystävällisiä tekoja ja myös sitä kautta vaikuttaa positiivisesti meitä ympäröivään maailmaan. Yhteistyömme mahdollistaa elokuvalle näkyvyyden ihmisten arkiympäristöissä, katujen varsilla ja ostoskeskuksissa." Head Of Marketing & Communications Pilvi Rissanen Clear Channel Suomi Oy:stä iloitsee.

“On hienoa, että Odotus-elokuvan tekijöillä on aito pyrkimys hiilinegatiiviseen tuotantoon, ja elokuva yhteistyössä Compensaten kanssa on tässä edelläkävijänä“, sanoo Matti Fouchault-Airasmaa, Chief Commercial Officer Compensatelta. 

“Olemme pieni tekijä suuressa asiassa mutta toivomme että voisimme olla kannustava ennakkotapaus”, sanoo Odotuksen tuottaja Andrei Alén.

 

Myös elokuvan henkilöt elävät ympäristötietoisesti ja vastuulliset valinnat tulevat esiin elokuvan tarinassa. Odotus on rohkea rakkauselokuva, jonka ovat käsikirjoittaneet elokuvan pääroolissa näyttelevä Inka Kallén yhdessä elokuvan ohjaajan Aku Louhimiehen kanssa.

 

Lisätietoja:

Pilvi Rissanen

Head of Marketing & Communications

pilvi.rissanen@clearchannel.fi

+358 500 680 008