17.4.2024 | Digitaalinen mainonta, Uutiset

Verkostomme vahvistuu jälleen! Yli 230 uutta City-mainospintaa

City-mainospinnoissa yhdistellään Street ja Malls -pintoja, jotka tavoittavat kaupunkilaiset erilaisissa kaupunkiympäristöissä: kaduilla, kauppakeskuksissa ja joukkoliikenneasemilla.

Uudet City-mainospintamme tuovat merkittävästi lisää valtakunnallista peittoa ja tavoittavuutta Finland Digital ja City Digital -tuotteisiimme vahvistaen kaupunkiympäristömme mainosratkaisuja. Verkoston merkittävän laajentumisen mahdollistaa uusi yhteistyömme R-kioskin kanssa sekä uutuutemme Turussa ja Päärautatieasemalla. 

Finland Digital laajenee – valtakunnallinen peitto lisääntyy merkittävästi  

Finland Digital -tuotteemme laajenee yli 150 Street-pinnalla ja tuotteen peitto sekä tavoittavuus lisääntyy merkittävästi valtakunnallisesti. Tavoitamme nyt ostovoimaiset kuluttajat 62 paikkakunnalla lähes 1000 mainospinnalla.

Uusien mainospintojen vaikutusalueella on merkittävät ihmis- ja liikennevirrat, joilla tavoitat monipuolisesti eri yleisöjä laajasti eri kaupungeissa. Uusilla mainospinnoilla on hyvä näkyvyys eri tulosuunnista ja ne näkyvät hyvin niin ohikulkijoille kuin autoilijoillekin. 

Katso video

City Digital vahvistuu – erityisesti peitto Helsingissä paranee

City Digital -mainosverkostomme laajenee uusilla Street-pinnoilla useilla paikkakunnilla. Uutuutena tuomme esimerkiksi City Digital Top-12 -tuotteen, jolla tavoitat 12 suurinta kaupunkia Suomessa.

Tuotteen tavoittavuus ja peitto kasvaa merkittävästi erityisesti Helsingissä ja saamme verkostoomme kahdeksan uutta Helsingin kaupunginosaa, joilla asuu 10 % helsinkiläisistä. Tavoitamme nyt 54 kaupunginosaa 60:stä eli kaikki Helsingin merkittävät kaupunginosat.

Helsingin kantakaupungin verkosto vahvistuu erityisen näyttävästi 13 suurella 75” mainospinnalla. Nämä verkoston suurimmat mainospinnat sijaitsevat Päärautatieaseman, Kaisaniemen, Hakaniemen ja Sörnäisten metroasemilla sekä vilkkailla paikoilla Töölössä, Kluuvissa, Vallilassa ja Kalliossa. 

Kantakaupungin lisäksi verkostomme tavoittaa keskeisillä paikoilla mm. metro- ja juna-asemalla, kauppakeskuksissa sekä suosituilla asuinalueilla, kuten Lauttasaaressa, Arabiassa ja Oulunkylässä. Metro-sarjamme vahvistuu huomattavasti uusilla, metroasemien yhteyteen keskittyneillä mainospinnoilla.

Katso video

https://info.clearchannel.fi/hubfs/rautatieasema_bookbeat_uutiskirje.jpg

Päärautatieaseman uudistuminen jatkuu

Saimme alkuvuodesta Helsingin päärautatieaseman Postihalliin kolme uutta digitaalista pintaa. Uudistuminen rautatieasemalla jatkuu ja verkostomme on laajentunut jälleen neljällä uudella digitaalisella pinnalla!

https://info.clearchannel.fi/hubfs/turun%20kauppatori_uutiskirje.jpg

Turun kauppatorin uudet upeat mainospinnat keräävät katseet!

Verkostomme Turussa on laajentunut kahdeksalla näyttävällä mainospinnalla kaupungin keskustan vilkkaimmalla alueella, Turun kauppatorilla. Tavoita turkulaiset näyttävillä ja katseita keräävillä mainospinnoilla Turun parhaimmalla paikalla.