10.8.2016 | Matkustusympäristö

Uudistetun Ison Omenan Shopping Digital -verkosto laajenee

Upeita visuaalisia ratkaisuja mahdollistavat 65-tuumaiset Shopping Digital -näytöt takaavat mainoksille entistä enemmän huomioarvoa. Mainosnäytöt sijaitsevat kauppakeskuksen parhailla paikoilla ja tavoittavat kuluttajan tehokkaasti aivan ostopäätöksen äärellä. Tulevaisuudessa näyttöjen määrä kasvaa uusien laajennusten myötä.

Matinkylä on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavaa aluetta ja Ison Omenan yhteyteen sijoittuu tulevaisuudessa myös Länsimetron päätepysäkki. Metroliikenteen myötä Isosta Omenasta muodostuu varteenotettava vaihtoehto ja kilpailija Helsingin ydinkeskustalle.Upeita visuaalisia ratkaisuja mahdollistavat 65-tuumaiset Shopping Digital -näytöt takaavat mainoksille entistä enemmän huomioarvoa. Mainosnäytöt sijaitsevat kauppakeskuksen parhailla paikoilla ja tavoittavat kuluttajan tehokkaasti aivan ostopäätöksen äärellä. Tulevaisuudessa näyttöjen määrä kasvaa uusien laajennusten myötä.

Matinkylä on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavaa aluetta ja Ison Omenan yhteyteen sijoittuu tulevaisuudessa myös Länsimetron päätepysäkki. Metroliikenteen myötä Isosta Omenasta muodostuu varteenotettava vaihtoehto ja kilpailija Helsingin ydinkeskustalle.

60% mener at annonsering på flyplass signaliserer kvalitet

35% har besøkt en nettside eller brukt en app pga eksponeringen

13% av disse bekrefter kjøpt på bakgrunn av markedsføringen