Myyntiimme lisää vahvistusta

Anne Nurminen siirtyi ulkomainonnan pariin radiomaailmasta eli Bauer Median valtakunnan myynnistä.  Ulkomainonnassa Annea kiehtoo kasvavan digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet sekä monipuoliset mainosratkaisut.Anne Nurminen siirtyi ulkomainonnan pariin radiomaailmasta eli Bauer Median valtakunnan myynnistä.  Ulkomainonnassa Annea kiehtoo kasvavan digitaalisuuden tuomat mahdollisuudet sekä monipuoliset mainosratkaisut.

”Asiakastyötä teen suurella innolla ja ilolla! Myynti on ollut läsnä elämässäni monessa vaiheessa ja voin sydämestäni sanoa tekeväni myyntiä rakkaudesta lajiin. Hienoa olla täällä ja odotan jo innolla uusiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin tutustumista. Mukavaa alkanutta vuotta ja nähdään pian!”

Tommi Fäldt tuli Clearille SOK:n Matkailu- ja Ravitsemuskaupan ketjuohjauksesta, jossa vastasi Sokos Hotellien ja Radisson Blu Hotellien yritysmyynnin vuosisopimusasiakkuuksista. Lohjalainen Tommi on omaksunut mediamaailman hyvin nopeasti ja luovana ihmisenä nauttii mahdollisuudesta tuoda ratkaisuja asiakkaisen tarpeisiin ja haasteisiin.

”Mediamyynti ja markkinointi ovat aina kiinnostaneet minua ja ulkomainonnan kehityssuunta houkuttelivat
Clear Channelille. Meiltä löytyy ratkaisut ketjutason valtakunnallisista kampanjoista pk-yritysten paikallisiin tarpeisiin.”