02.1.2017 | Inspiraatio

Etsimme Vuoden Huippuja

Clear Channel sponsoroi Grafia ry:n järjestämää Vuoden Huiput kilpailun ulkomainonnan kategoriaa

Clear Channelilla ja Vuoden Huipuilla on yhteinen tavoite vahvistaa laadukkaan graafisen muotoilun ja mainonnan merkitystä suomalaisessa kulttuurissa ja taloudessa. Haluamme nostaa suunnittelun tasoa, luovuutta ja omaperäisyyttä sekä kehittää suunnittelijoiden ammattitaitoa.

Clear Channel palkitsee ulkomainoskategorian parhaan työn, joka on esimerkillinen luovuuden, omaperäisyyden, esitystavan ja sisällön osalta. Parhaan ulkomainostyön valitsee kilpailun tuomaristo, joka on valittu markkinointiviestinnän ja muotoilun parhaista voimista, ammatissaan menestyneistä ja ammattikuntansa keskuudessa yleistä arvostusta nauttivista suunnittelijoista ja tekijöistä. Tutustu tuomaristoon.

Mikä on Vuoden Huiput?

Grafian Vuoden Huiput on Suomen merkittävin luovan suunnittelun kilpailu, joka on suunnittelijoiden itsensä vuonna 1980 perustama. Vuosittain järjestettävä tapahtuma tähtää suunnittelun tason nostamiseen, luovuuden ja omaperäisyyden voimistamiseen ja suunnittelijoiden ammattitaidon kehittämiseen. Kilpailu järjestetään nyt 37. kerran. Tapahtumaan kuuluu kilpailu, palkintogaala, palkitut työt esittelevä näyttely sekä vuosikirja.

Kilpailussa on 15 sarjaa luovan suunnittelun eri osa-alueilta. Mukana on myös alle 29-vuotiaille tarkoitettu, ilmainen Nuoret luovat -sarja sekä täysin uusi Jokeri-sarja. Jokeri-sarjan teeman valitsee vuosittain ylituomari. Tämän vuoden teema on pro bono -työt.

Kilpailun järjestävä Grafia on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen yhteisö. linkki sivuille>>

Näin osallistut kilpailuun.