Clear Channel vahvassa kasvussa

Clear Channelin voimistuneet staattiset ja digitaaliset mainosverkostot tavoittavat kuluttajat liikenteen solmukohdissa ja myös muissa kasvukohteissa, kuten suurkaupungeissa, ostoskeskuksissa ja Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Lisäksi vuonna 2016 yritys lanseerasi mainostajien käyttöön täysin uudenlaisen myymälämedian, Store Digitalin, jonka avulla mainostaja tavoittaa kuluttajan myös ostopolun lopussa itse myymälän sisällä.

Digitaalisessa ulkomainonnassa Clear Channel on nyt ylivoimainen valtakunnallinen markkinajohtaja. Asiakkaamme uskovat kohdennettavan massamedian voimaan ja ulkomainonta vahvistaa jatkossa edelleen asemiaan markkinoilla. Ulkomainonnan kontaktit kasvavat vahvasti ihmisten liikkuvuuden lisääntyessä ja mainosverkostojen kasvaessa. Digitaalisen ulkomainonnan monimuotoisuus tarjoaa lisäksi koko ajan monipuolisempia markkinoinnin mahdollisuuksia mainostajille. Yrityksemme myynnin sekä markkinaosuuden kasvu kertoo, että olemme oikealla tiellä.

Uusi liiketoiminnan alue, Clear Channel Finland and Baltics

Clear Channel International vahvistaa liiketoimintojaan jatkuvasti kansainvälisen kehittämisen näkökulmasta. Vuonna 2016 yhtiö muodosti Suomen ja Baltian maat yhdistävän alueellisen organisaation. Tämä mahdollistaa nyt mainostajille aikaisempaa laajemmat mahdollisuudet hyödyntää kodin ulkopuolista mainontaa neljän maan kattavalla alueella.Ainutlaatuinen Baltian markkina-alue on median osalta vahvassa kasvussa. Yhtiömme verkostojen avulla mainostaja tavoittaa näyttävästi mutta vaivattomasti koko alueen väestön, niin Latviassa, Liettuassa kuin Virossakin.Tulevaisuus lupaa Clear Channelin toimialalle jatkossakin hyvää. Tuoreen tutkimuksen mukaan digitaalisen ulkomainonnan ennustetaan kasvavan jopa
40 % vuosien 2016–2020 aikana. Lähde: Global entertainment and media outlook 2016-2020, PWC, Ovum.

Lisätietoja:

Timo Tammi, toimitusjohtaja, Clear Channel Suomi Oy
puh.  050 5555 855, timo.tammi@clearchannel.fi

Kiinnostuitko ulkomainonnasta Baltian alueella?
Ota yhteyttä myyntiryhmäpäälikköömme Jussi Laakkoseen,
puh.040 5817 344, jussi.laakkonen@clearchannel.fi.