Clear Channel mukana tuomassa Mielenrauhaa

”Kun pimeys vyöryy päälle, täytyy suojella ilon lähteitä”
”Kun pimeys vyöryy päälle, täytyy suojella ilon lähteitä”
”Se, että sairastut masennukseen ei tarkoita sitä, että se määrittää sua koko loppuelämän”
Lähes jokainen kohtaa mielenterveyden haasteita elämässään. Joka toinen kärsii mielenterveyden häiriöistä joskus elämänsä aikana. Jotta yhä useampi voi saada ajoissa apua ja tukea, tarvitaan varoja.

Suomen Mielenterveysseuran Lahjoita mielenrauhaa -joulukampanja kerää varoja mielenterveyden edistämiseen ja vaikeassa elämäntilanteessa olevien kriisiauttamiseen.

Kampanjalle kasvot antavat bloggaaja Jenni Rotonen, yhteiskuntavaikuttaja Saara Sarvas, yritysjohtaja Jari Sarasvuo, muusikko Herra Ylppö ja näyttelijä Aku Hirviniemi. He ovat puhuneet avoimesti mielenterveydestä ja sen haasteista. Nyt he haluavat lahjoittaa mielenrauhaa ja tukea kampanjaa.

Lahjoita mielenrauhaa -kampanja on suunniteltu ja toteutettu pro bono -yhteistyönä mainostoimisto TBWAHelsingin ja ulkomainosyhtiö Clear Channelin kanssa.

Mielenterveyttä edistävä kampanja kerää yksityisten henkilöiden lisäksi lahjoituksia yrityksiltä ja yhteisöiltä. Samalla lisätään avointa keskustelua mielenterveydestä ja vähennetään mielenterveyden haasteisiin liittyvää stigmaa Suomessa.

Jokainen lahjoitus käytetään kriisiauttamiseen ja mielenterveyden edistämiseen. Kenen tahansa mieli voi uupua ja särkyä. Yhdessä voimme lisätä mielenrauhaa. Sinä voit auttaa – lahjoita!

lahjoitamielenrauhaa.fi

Lisätietoja kampanjasta

Mervi Saikkonen
Varainhankintapäällikkö, Suomen Mielenterveysseura
050 3612828, mervi.saikkonen@mielenterveysseura.fi

Sari Aalto-Matturi
Toiminnanjohtaja, Suomen Mielenterveysseura
0400 508 234, sari.aalto-matturi@mielenterveysseura.fi