09.2.2018 | Smart City

CityBike Finland ja Clear Channel toteuttavat Espoon kaupunkipyörät

CityBike Finland ja Clear Channel toteuttavat Espoon kaupunkipyörät

Espoon kaupunkipyöräsopimus käsittää 700 kaupunkipyörää ja 70 asemaa, joista Espoo haluaa osan Länsimetron liityntäliikennettä. Siksi asemat sijoittuvat Länsimetron varrelle Keilaniemestä Matinkylään. Myös Espoon rantaraitille on tulossa kaupunkipyörien asemia.

”Tavoitteena on, että kaupunkipyörät ovat käytettävissä toukokuun alusta alkaen lokakuun loppuun asti jo ensi vuonna” kertovat Clear Channel Suomi Oy:n Tuote- ja kehitysjohtaja Lassi Tolonen ja CityBike Finlandin Service Manager Juha Pitkänen.

Kaupunkipyöräverkosto tarjoaa brändeille positiivista näkyvyyttä

Espoon kaupunkipyörät tarjoavat mainostajille korkealuokkaisen ja modernin tavan näkyä kuluttajien arjessa positiivisella tavalla. Pyöräasemaverkosto tuo mukanaan katutason suurimmat digitaaliset mainosnäytöt Espoon vilkkaimmille paikoille. Kaupunkipyörähanke tarjoaa mainostajille näyttävän mahdollisuuden tavoittaa kuluttajat heidän arkiympäristössään, työmatkoilla ja vapaa-aikana. – Kaupunkipyörät ovat eittämättä tulevana keväänä Espoossa yksi kiinnostavimmista ilmiöstä. Uskomme sen kiinnostavan myös mainostajia, iloitsee Lassi Tolonen

Ulkomainosyhtiö Clear Channel vastaa myös Helsingin kaupunkipyöräpalvelun yksityisen rahoituksen hankinnasta. Helsingin kaupunkipyöriä sponsoroi HOK-Elannon Alepa-ketju. Ulkomainosyhtiö Clear Channel on digitaalisen ulkomainonnan edelläkävijä, joka tuo mediamarkkinoille innovatiivisia ratkaisuja asiakaslähtöisin päämäärin.

Helsingin kaupunkipyöräpalvelua operoi CityBike Finland, joka vastaa pyöristä, asemista sekä palvelun päivittäisestä toteuttamisesta.

Lisätiedot:

Lassi Tolonen, Tuote- ja kehitysjohtaja, Clear Channel Suomi Oy, p. 040 523 0041, lassi.tolonen@clearchannel.fi

Juha Pitkänen, Service Manager, CityBike Finland Oy, p. 050 558 5446, jpitkanen@citybikefinland.fi